ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

49 νεκροί και 21.260 κρούσματα κορωνοϊού σήμερα στη χώρα

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 16:09

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 21.260 , εκ των οποίων 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.604.626 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 49.4% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 199 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.156 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 49, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 26.473 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 361 (64.0% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 89.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 239 (66.2%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 122 (33.8%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.339 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 320 (ημερήσια μεταβολή -10.36%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 285 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 35 έτη (εύρος 0.2 έως 108 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ξεκινά η δωρεάν διάθεση self test για μαθητές και εκπαιδευτικούς από τα φαρμακεία

Την Δευτέρα στην Ύδρα η εξόδιος ακολουθία του Δημήτρη Κοντομηνά

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Συναγερμός στον ΕΟΔΥ για την ιλαρά - Τα έξι μέτρα που ανακοινώθηκαν
  • Λάρισα: Θερίζει το κοξάκι στα παιδιά - 41 κρούσματα
  • Κορωνοϊός: Ήρθε στην Ελλάδα η υποπαραλλαγή Pirola
  • Στρεπτόκοκκος: Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις από τον ΕΟΔΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ποδαρικό: Η νέα πλατφόρμα που αλλάζει την αναζήτηση κατοικίας
  • Natixis celebrates 20 years in Dubai International Financial Centre, underscoring deep commitment to the Middle East
  • Στις εγκαταστάσεις της Metlen στη Βοιωτία στελέχη της Επιτροπής Αστικής Ευθύνης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος
  • Ν. Δένδιας: Επόμενο βήμα η παραγωγή του «Πυρπολητή» για την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού
  • Υπουργείο Ανάπτυξης: Ομάδα εργασίας για την προσαύξηση του μέσου επιτοκίου στην καταναλωτική πίστη
  • Alpha Bank: Νέα εταιρική ταυτότητα με κεντρικό μήνυμα «Ορίζοντας ένα νέο Μαζί»

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version