Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα - Οργισμένη αντίδραση του υπουργού
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 07:29Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, στον Διόνυσο, μετά τις 11.30 το βράδυ της Τετάρτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν τρεις προσαγωγές.
Σε ανακοίνωσή του ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι «η αποψινή φασιστική επίθεση στο σπίτι μου-την ώρα που βρίσκονταν μέσα η ανήλικη κόρη μου-ας προβληματίσει όσους καλλιεργούν το μίσος. Ο βανδαλισμός & η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική. Πρέπει να ενισχύσουμε το θεσμικό πλαίσιο που προστατεύει τη δημοκρατία μας από τέτοιες επιθέσεις".
Η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα
<<Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει>>
Την Τρίτη 13/9 ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων τηλεοπτικής εκπομπής όπου ήταν καλεσμένος σχετικά με τις αυξήσεις στο φυσικό αέριο, απάντησε με τον πλέον κυνικό τρόπο, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την εχθρική στάση της κυβέρνησης απέναντι στην κοινωνική βάση. Συγκεκριμένα, ο προβληματισμός που τέθηκε αφορούσε τη μετατροπή από φυσικό αέριο σε πετρέλαιο που καλείται να κάνει ο απλός κόσμος, ο καθένας από εμάς. Για δεύτερη φορά. Αφού έχουμε ήδη προχωρήσει σε εγκατάσταση φυσικού αερίου ως την καλύτερη και πιο οικονομική λύση ενέργειας όπως παρουσιαζόταν πριν κάποια χρόνια. Κάποιες ώρες αργότερα άρχισε η κατακραυγή για την απαράδεκτη αυτή δήλωση. Ο ''άριστος'' αναπληρωτής Υπουργός προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμαμάζευτα. Όλοι εμείς όμως, ο κόσμος της βάσης, που καλούμαστε να προσαρμοστούμε με άνισους όρους στις εκάστοτε συνθήκες κρίσης, ξέρουμε και να απαντάμε και να αντιστεκόμαστε όταν απειλούμαστε, και καλά θα κάνουν όλοι όσοι νομίζουν ότι είναι βασιλιάδες στα ανάκτορα ή ότι καλύπτονται λόγω της κυβερνητικής τους θέσης να προσέχουν περισσότερο όταν μας εκβιάζουν. Ειδικά όταν όλοι αυτοί είναι υπεύθυνοι για τις εξοντωτικές συνθήκες στις οποίες ζούμε, ενώ τα μόνα πραγματικά μέτρα που παίρνουν απέναντι στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται είναι μονάχα για την κλίκα τους, απολαμβάνοντας πάντα τα προνόμια της εξουσίας τους.
ΠΕΤΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ
Σχετικά Άρθρα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έφοδος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στις κτηνιατρικές υπηρεσίες Τρικάλων και Λάρισας
- Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας: Προειδοποίηση για κυβερνοεπιθέσεις σε συστήματα ψύξης
- Pizza Fan: «Πράσινο φως» για την επαναλειτουργία των καταστημάτων με απόφαση της Αρχής για το Ξέπλυμα
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 2 έως 6 Νοεμβρίου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έφοδος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στις κτηνιατρικές υπηρεσίες Τρικάλων και Λάρισας -
Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας: Προειδοποίηση για κυβερνοεπιθέσεις σε συστήματα ψύξης -
Singapore Airlines: Επένδυση-μαμούθ 2 δισ. δολαρίων για τη ριζική ανακαίνιση των καμπινών και των υπηρεσιών της -
Εθνική Ασφαλιστική: Οκτώ διακρίσεις στα Content Marketing Awards 2026 και Peak Awards 2026 -
Pizza Fan: «Πράσινο φως» για την επαναλειτουργία των καταστημάτων με απόφαση της Αρχής για το Ξέπλυμα -
Ναυπηγεία Σαλαμίνας - Naval Group: Νέα συμφωνία για την κατασκευή σουηδικών φρεγατών FDI