Μητσοτάκης για αποπομπή Πολάκη: «Όπως στρώνεις κοιμάσαι...»
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 12:48Επισκεπτόμενος σήμερα, Τρίτη (28/2), τον Δήμο Αχαρνών Αττικής, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και στο φλέγον πολιτικό ζήτημα που έχει προκύψει με την αποπομπή του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης κατά την παρουσία του στο Μενίδι ανέφερε για την εν λόγω υπόθεση: «Εμείς λοιπόν θα πορευθούμε προς τις εκλογές που έρχονται με γνώμονα το μέλλον. Θα τηρήσουμε τη συμφωνία αλήθειας, την οποία υπογράψαμε μαζί στο ακέραιο. Δεν μας ενδιαφέρουν τι κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και αυτά τα ευτράπελα, τα οποία συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον ΣΥΡΙΖΑ, θα πω μία κουβέντα μόνο. Όπως στρώνεις... κοιμάσαι! Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου.
Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον “πολακισμό” σε κεντρική γραμμή του κόμματος και από εκεί και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας, να εξακολουθούμε να μιλάμε για το μέλλον, να αποφεύγουμε την τοξικότητα, να σκύβουμε με σεβασμό και κατανόηση απέναντι στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και εφόσον τα κάνουμε όλα αυτά, φίλες και φίλοι, μην έχετε καμία αμφιβολία ότι στις εκλογές που έρχονται θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός κατά την παρουσία του στο Μενίδι.
Το απόγευμα στις 18.00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος σε συζήτηση στο Συνέδριο με θέμα «ygeiamou 2023 - Σύγχρονο Σύστημα Υγείας με επίκεντρο τον 'Ανθρωπο» που διοργανώνουν το ygeiamou.gr και το Πρώτο Θέμα.
Σχετικά Άρθρα
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Δεν θα τινάξουμε τη μπάνκα στον αέρα για τις εκλογές»
- Συνάντηση Μητσοτάκη με Πρόεδρο Λιθουανίας - Στο επίκεντρο η ευρωπαϊκή άμυνα και η ενεργειακή ασφάλεια
- Μητσοτάκης: Η διπλή αναβάθμιση επιβεβαιώνει την ορθότητα της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής
- Μήνυμα Μητσοτάκη προς Τουρκία από την Αίγυπτο: Σταθερότητα δεν σημαίνει υποχωρητικότητα, ούτε ανοχή σε τετελεσμένα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
DryDel’s CEO at the stage of 28th Annual Marine Money Greek Ship Finance Forum -
Χίος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο για την 4μηνη διακοπή λειτουργίας του αεροδρομίου -
Orilina Properties: Προσύμφωνο πώλησης συγκροτήματος γραφείων στη Νέα Κηφισιά, με τίμημα άνω των 45 εκατ. ευρώ -
Ενημερωτική εκδήλωση της ΕΑΕΕ με κεντρικό μήνυμα «Φυσικές καταστροφές - Χτίζοντας μια πιο ανθεκτική Ελλάδα» -
Β. Κικίλιας από το Τόκιο: «Εμβάθυνση της ναυτιλιακής συνεργασίας Ελλάδας-Ιαπωνίας με έμφαση στους λιμένες, τα ναυπηγεία και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας» -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου