Τέμπη: Έφοδος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων στα γραφεία του ΟΣΕ
Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 14:22Έφοδος στα γραφεία του ΟΣΕ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης από στελέχη της ΡΑΣ. Η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων ψάχνει συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να ρίξουν περισσότερο φως στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.
Συγκεκριμένα, ερευνά ηχογραφημένες συνομιλίες και τυχόν σημαντικά έγγραφα, ενώ σύμφωνα με το OPEN τα στελέχη της ΡΑΣ έχουν προσχωρήσει σε συγκεκριμένες κατασχέσεις.
Από εδώ και στο εξής έχουν το δικαίωμα να συντάξουν πόρισμα για τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας, το οποίο μπορούν να στείλουν τόσο στον Εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση, όσο και στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί ακόμα και ανάκληση του πιστοποιητικού ασφαλείας του ΟΣΕ.
Το συγκεκριμένο πόρισμα αναμένεται να σταλεί ακόμα και στην Ευρωπαϊκή Αρχή Σιδηροδρόμων για να αποφασίσει εκείνη αν θα γίνει ανάκληση του πιστοποιητικού ασφαλείας της Hellenic Train.
Σχετικά Άρθρα
- Τέμπη: Στο Ειδικό Δικαστήριο παραπέμπεται ο Χρήστος Τριαντόπουλος
- Τέμπη: Την παραπομπή Τριαντόπουλου σε Ειδικό Δικαστήριο ζητεί ο εισαγγελέας
- Τέμπη: Μεγάλωσε η αίθουσα του Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας - Συνεχίζεται η δίκη την Τετάρτη
- Γ. Φλωρίδης: Αυτεπάγγελτη δικογραφία για κακούργημα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τα βίντεο στη δίκη των Τεμπών
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Jumbo: Άνοδος 8% στις πωλήσεις τον Σεπτέμβριο -
Ρεκόρ πωλήσεων για τα ηλεκτρικά οχήματα στην ΕΕ το 2026 -
ΕΤΑΔ: Σε 30ετή μίσθωση το ιστορικό κτήριο «Ασάνη» στην Κέρκυρα -
ΤτΕ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Γενικό Συμβούλιο -
ΕΛΓΑ: Σε εξέλιξη η καταγραφή ζημιών στις πληγείσες περιοχές της Κρήτης -
Allianz confirms CEO appointments at Allianz Partners and Allianz Direct