Πολιτική «μάχη» με αφορμή την κατάθεση απόρρητων εγγράφων από τον Α. Λοβέρδο
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 11:19Μείζον θέμα προέκυψε μετά τη χθεσινή κατάθεση στη Βουλή, από τον Ανδρέα Λοβέρδο, απόρρητων εγγράφων που σχετίζονται με το προς πώληση στη Σαουδική Αραβία εξοπλιστικό υλικό. Με προσφυγή στη δικαιοσύνη προειδοποίησε ο Νίκος Βούτσης για όποιον προχωρήσει στη διαρροή τους.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Βουλής, «η διαρροή δεν θα αφορά στη Βουλή. Αν υπάρξει διαρροή θα ευθύνεται εκείνος στον οποίο θα καταλήξει η Δικαιοσύνη στον ανώτατο βαθμό».
Ο κ. Βούτσης χαρακτήρισε μάλιστα ως «τουλάχιστον ακατανόητη» την κίνηση Λοβέρδου, δεδομένου ότι τα απόρρητα έγρραφα αποχαρακτηρίζονται μετά από τουλάχιστον 30 χρόνια. «Τα απόρρητα έγγραφα αποδόθηκαν στην πηγή που αφορούν και κατά το νόμο αρμόδια να τα παραλάβει είναι η Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης».
Λοβέρδος: Αποκηρύξτε τον μεσάζοντα!
Με τα απόρρητα και αδιαβάθμητα που κατέθεσε χθες στη Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος, υποστήριξε ότι η ελληνική πλευρά «χάλασε» τη συμφωνία πώλησης υλικού προς τους Σαουδάραβες προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο μεσάζοντας.
Κάλεσε, δε, τον Πάνο Καμμένο να αποκαλύψει την αλήθεια και να αποκηρύξει τον μεσάζοντα.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ποδαρικό: Η νέα πλατφόρμα που αλλάζει την αναζήτηση κατοικίας -
Natixis celebrates 20 years in Dubai International Financial Centre, underscoring deep commitment to the Middle East -
Στις εγκαταστάσεις της Metlen στη Βοιωτία στελέχη της Επιτροπής Αστικής Ευθύνης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος -
Ν. Δένδιας: Επόμενο βήμα η παραγωγή του «Πυρπολητή» για την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού -
Υπουργείο Ανάπτυξης: Ομάδα εργασίας για την προσαύξηση του μέσου επιτοκίου στην καταναλωτική πίστη -
Alpha Bank: Νέα εταιρική ταυτότητα με κεντρικό μήνυμα «Ορίζοντας ένα νέο Μαζί»