ΕΒΕΑ: Επανεκλογή του Κωνσταντίνου Μίχαλου - 14 νέα μέλη στο Δ.Σ.
Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 14:52Επανεξελέγη πρόεδρος του ΕΒΕΑ ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο οποίος ήταν και ο μόνος υποψήφιος με το συνδυασμό «Επιχειρηματική Ανάπτυξη».
Ο κ. Μίχαλος έλαβε το σύνολο των σταυρών, ενώ από τους 107 υποψήφιους εξελέγησαν οι 50 και οι 14 από αυτούς θα γίνουν για πρώτη φορά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
«Η νέα Διοίκηση του ΕΒΕΑ θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στη μάχη για την έξοδο από τη βαθιά ύφεση και την επιστροφή στην κανονικότητα, με γνώμονα πάντα τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής. Θα συνεχίσει να υποστηρίζει με συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις την κατάρτιση και υλοποίηση ενός εθνικού αναπτυξιακού προγράμματος που θα επικεντρώνεται στην προσέλκυση επενδύσεων, στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στην κατάργηση όλων εκείνων των αντικινήτρων που εμποδίζουν την επιχειρηματική ανάπτυξη.
Τη συγκεκριμένη περίοδο οι προσπάθειες του ΕΒΕΑ ως θεσμοθετημένου συμβούλου της Πολιτείας επί οικονομικών θεμάτων θα στραφούν προς την κατεύθυνση τόσο της επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρήσεις, προσφέροντας στήριξη στις επιχειρήσεις - μέλη του, όσο και στην ανάδειξη όλων εκείνων των μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται ώστε και στο εγγύς μέλλον η αναμενόμενη έξοδος της χώρας από τα μνημόνια να βρει τη χώρα προετοιμασμένη για μία νέα δημιουργική πορεία», ανέφερε σε δήλωσή του ο Κωνσταντίνος Μίχαλος.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Generali debuts at Lloyd’s with Syndicate 2031 Red Bridge -
Aviva launches 24/7 cyber safety helpline for Signature home insurance customers -
MSC Cruises: Ημέρα Καριέρας εν πλω για φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών -
ΑΔΜΗΕ: Η Φολέγανδρος συνδέθηκε με το ηπειρωτικό ηλεκτρικό σύστημα -
ΟΛΠ: Ίδρυσε θυγατρική εταιρεία στα logistics -
ΥΠΑΑΤ - ΑΑΔΕ: Πληρωμές 32,34 εκατ. ευρώ για αγροτικές ενισχύσεις - Ξεκίνησαν οι καταβολές για τα Σχέδια Βελτίωσης