Συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. επιδιώκει το Μαξίμου
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 09:38Συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τη Γερμανίδα Καγκελάριο στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ που είναι προγραμματισμένη για τις 14 και 15 Δεκεμβρίου, επιδιώκει το Μέγαρο Μαξίμου.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το real.gr, η ελληνική πλευρά θέλει να θέσει κάποια σοβαρά ζητήματα επί τάπητος, όπως η ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, μέσω της επικύρωσής της στο Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου, η τέταρτη αξιολόγηση, η έξοδος της Ελλάδας από τα Μνημόνια, το προσφυγικό και οι σχέσεις της ΕΕ με την Τουρκία.
Δεδομένο θεωρείται, τέλος, ότι αν όντως πραγματοποιηθεί η συνάντηση, ο Αλέξης Τσίπρας θα ενημερώσει την Άνγκελα Μέρκελ για όσα συζήτησε με τον Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στη χώρα μας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ρεκόρ πωλήσεων για τα ηλεκτρικά οχήματα στην ΕΕ το 2026 -
ΕΤΑΔ: Σε 30ετή μίσθωση το ιστορικό κτήριο «Ασάνη» στην Κέρκυρα -
ΤτΕ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Γενικό Συμβούλιο -
ΕΛΓΑ: Σε εξέλιξη η καταγραφή ζημιών στις πληγείσες περιοχές της Κρήτης -
Allianz confirms CEO appointments at Allianz Partners and Allianz Direct -
Πειραιώς: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος «Ψηφιακή Αυτονομία 60+»