ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Θεσσαλονίκη: Κινητοποιήσεις συνδικάτων με αφορμή την ομιλία Τσίπρα

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 09:10

Με το χαρακτηρισμό «αναπτυξιακή φιέστα» συνδικάτα του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα εκφράζουν την αποδοκιμασία τους για το 11ο περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, και προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Η διαμαρτυρία θα ξεκινήσει στην πλατεία Δημοκρατίας (Βαρδάρης) στις 6 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το χώρο διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 και με αυτήν θα κλείσουν οι εργασίες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου για την Κεντρική Μακεδονία, στο Grand Hotel.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Στράτος Κουρτζανίδης από το Σωματείο Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής κάλεσε όλους τους εργαζόμενους σε συμμετοχή στην κινητοποίηση και δήλωσε: «Για μια ακόμη φορά θα περισσέψουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και τα σχέδια της ανάπτυξης που δήθεν μας αφορά όλους. Μια ανάπτυξη για την οποία η Κυβέρνηση τα δίνει όλα υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων και με το "ξέφωτο" του τέλους των μνημονίων να συνοδεύεται με την εφαρμογή των 1.000 περίπου αντιλαϊκών εφαρμοστικών νόμων και των 88 που πρόκειται να εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Επιστολή Τσίπρα σε Γεννηματά για την αναθεώρηση του Συντάγματος

Κατερίνη: Εκτροχιασμός εμπορικής αμαξοστοιχίας

επιστροφή στην κορυφή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Arthur J. Gallagher & Co. Announces Leadership Transition in Gallagher's Benefits & HR Consulting Division
  • PureHealth: Αύξηση των καθαρών κερδών κατά 14,1% στα 482 εκατ. δολάρια ΗΠΑ στο εννεάμηνο
  • Jumbo: Αύξηση 13% των πωλήσεων τον Οκτώβριο και 6,7% στο δεκάμηνο
  • Aon Launches Healthcare Risk Capital Vertical to help U.S. Providers and their Insurers Manage and Finance Converging Risk
  • Εθνική Τράπεζα: Ισχυρή κερδοφορία στα 996 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2026
  • Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πρόστιμα σε Πειραιώς, ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή και ΑΤΕ Προοδευτική

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version