Καλαμάτα: Μετάνιωσαν οι γονείς που άφησαν τα παιδιά τους στην Εισαγγελία
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 12:21Τα τέσσερα παιδιά τους ζητούν να πάρουν πίσω οι γονείς που εγκατέλειψαν τα παιδιά τους στην Εισαγγελία Καλαμάτας την περασμένη Πέμπτη.
Η μητέρα των παιδιών είχε πάει αρχικά στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και στη συνέχεια στην Εισαγγελία Καλαμάτας, όπου και τα παρέδωσε.
Τα παιδιά, ηλικίας από 8 μηνών έως 7 ετών, φιλοξενούνται από την πρώτη μέρα στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου οδηγήθηκαν με εισαγγελική παραγγελία και είναι καλά στην υγεία τους. Εκεί θα παραμείνουν μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.
Η κοινωνική λειτουργός της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και η κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος της Υπηρεσίας της Περιφέρειας βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τα παιδιά και τους δύο γονείς.
Οι δύο γονείς ανέφεραν ότι επρόκειτο για μια κακή στιγμή και για ένα περιστασιακό τσακωμό. Η διαδικασία όμως για διερεύνηση του οικογενειακού περιβάλλοντος των παιδιών έχει ήδη ξεκινήσει και πλέον η Εισαγγελία θα αποφασίσει για το τι θα είναι καλύτερο για τα τέσσερα παιδάκια.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Συντάξεις Νοεμβρίου: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου - Πότε θα καταβληθούν -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου -
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση χρήσης κοινωνικών δικτύων από ανηλίκους κάτω των 15 ετών -
Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v G. P. Zafirakis with Classic Maritime -
FARAD S.A. marks a new era of growth at its state-of-the-art facilities in Paiania -
Top Ships Inc. Announces Acquisition of four High Specification Ice Class 1A Newbuilding MR Tankers and Gross Revenue Backlog of about $1.24 Billion