Κατάληψη στα γραφεία του ΕΦΚΑ από εργαζομένους για τα προβλήματα καθαριότητας
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 10:03Σε συμβολική κατάληψη του κεντρικού κτιρίου του ΕΦΚΑ προχώρησαν στις επτά το πρωί οι εργαζόμενοι. Αιτία είναι τα σοβαρά προβλήματα στην καθαριότητα.
Οι εργαζόμενοι απαιτούν την άμεση λύση του ζητήματος υγιεινής στους χώρους εργασίας τους, καθώς -όπως ισχυρίζονται- καθαρίζουν οι ίδιοι με βάρδιες τους χώρους αναμονής των ασφαλισμένων και τις τουαλέτες.
Σημειώνεται πως από την αρχή της λειτουργίας του ενιαίου φορέα δεν έχει βρεθεί μόνιμη λύση με το συγκεκριμένο πρόβλημα και δεν έχει εγκριθεί δαπάνη για την καθαριότητα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη στο Κολωνάκι -
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 2 έως 6 Νοεμβρίου -
Allianz Beach Arena for the LA28 Olympic and Paralympic Games joins the Allianz Family of Stadiums -
BNP Paribas Group: Results as of 30 September 2026 -
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης αρχικά για κλειστές κατοικίες