Δηλώσεις COVID: Σε λειτουργία η εφαρμογή για τροποποιητικές δηλώσεις μίσθωσης Μαρτίου - Δεκεμβρίου 2020
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 13:01Σε λειτουργία, στο myTAXISnet, έχει τεθεί η πλατφόρμα για την υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων COVID και δηλώσεων πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης, για την περίοδο Μαρτίου – Δεκεμβρίου 2020.
Ήδη, οι ιδιοκτήτες ακινήτων, που έχουν υποβάλει δηλώσεις Covid, λαμβάνουν e-mail από την ΑΑΔΕ για να επισκεφθούν τη σχετική ιστοσελίδα (επιλογή ΔΗΛΩΣΕΙΣ COVID). Εκεί, μπορούν να ενημερωθούν για την κατάσταση των δηλώσεών τους (αποδοχή, πορεία διεκπεραίωσης), καθώς και να λάβουν οδηγίες για τη διόρθωση τυχόν λαθών ή παραλείψεων.
Οι περιπτώσεις αυτές λαθών ή παραλείψεων περιγράφονται αναλυτικά στην Ε.2060/2021 του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή.
Η πλατφόρμα θα λειτουργεί έως και τις 19 Απριλίου 2021.
Ταυτόχρονα, η πλατφόρμα για την υποβολή δήλωσης λύσης μίσθωσης χωρίς πρόστιμα, για όσες μισθώσεις έχουν λυθεί μέχρι την 12η Ιουνίου 2020, θα λειτουργεί έως τις 12 Απριλίου 2021.
Προσοχή!
Συνιστάται στους ιδιοκτήτες, που έχουν υποβάλει δηλώσεις Covid για ακίνητα με διαδοχικές μισθώσεις στην πλατφόρμα των Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης, να δηλώσουν τη λύση των προηγούμενων μισθώσεων, ώστε να επιταχυνθεί η διεκπεραίωση των δηλώσεων αυτών.
Σχετικά Άρθρα
- ΥΠΑΑΤ - ΑΑΔΕ: Πληρωμές 32,34 εκατ. ευρώ για αγροτικές ενισχύσεις - Ξεκίνησαν οι καταβολές για τα Σχέδια Βελτίωσης
- «Ραβασάκια» από την ΑΑΔΕ για τα τέλη κυκλοφορίας - Ποιοι θα πληρώσουν διπλά και μέχρι πότε μπορούν να γλιτώσουν το πρόστιμο
- ΑΑΔΕ: Διευκρινίσεις για τη Δήλωση Έναρξης Χρήσης των εφαρμογών timologio/myDATAapp στην ηλεκτρονική τιμολόγηση
- Από 1ης Ιουλίου 2027 η υποχρεωτική πληρωμή ενοικίων μέσω τράπεζας
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Bioderma & Emmanouela Cosmetics δημιουργούν το Pink with Purpose Kit, για να ενισχύσουν το «Άλμα Ζωής» -
Ferrari: Αύξηση 6% των εσόδων στο εννεάμηνο, στα 5,68 δισ. ευρώ -
Κυβερνοεπίθεση σε κρεοπωλείο στην Κηφισιά – Ανέβασαν τη θερμοκρασία στους 150 βαθμούς -
ΟΤΕ: Πρόταση του ΔΣ για επανεκλογή του Κώστα Νεμπή για νέα τριετή θητεία -
Εκδήλωση για την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης στις Σέρρες -
Tjeerd Bosklopper to succeed David Knibbe as CEO of NN Group