Γεωργιάδης, Χαρίτσης και Κατρίνης απαντούν αύριο στις 17.00 σε ερωτήσεις για την οικονομία στο Ε.Ε.Α.

Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 15:06
Γεωργιάδης, Χαρίτσης και Κατρίνης απαντούν αύριο στις 17.00 σε ερωτήσεις για την οικονομία στο Ε.Ε.Α.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης και ο βουλευτής και επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, καταθέτουν τις απόψεις τους για την οικονομία αλλά και απαντούν σε ερωτήσεις μελών της ΔΕ και του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών αλλά και Προέδρων Επιμελητηρίων και άλλων φορέων, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, στις 17:00.

Στο πλαίσιο της συζήτησης για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά και για τα προβλήματα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, αναμένεται να τεθούν θέματα όπως:

-Επιπλέον μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων

-Αίτημα ΕΕΑ για αύξηση των δόσεων και «πάγωμα» των αυξήσεων στα ενοίκια

-Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών και ανάγκη επίλυσης του προβλήματος του ιδιωτικού χρέους

- Αναπτυξιακός νόμος, κονδύλια ΕΣΠΑ, δυσκολία πρόσβασης στον τραπεζικό δανεισμό

-Αξιοποίηση Ταμείου Ανάκαμψης και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

Η ενημερωτική εκδήλωση γίνεται στο περιθώριο της συνεδρίασης του ΔΣ του ΕΕΑ και θα είναι υβριδική, προκειμένου να μπορούν να την παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι.

Για την πρωτοβουλία του ΕΕΑ ο Πρόεδρος του Γιάννης Χατζηθεοδοσίου τονίζει:

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα εξαιτίας των συνεχών ανατιμήσεων και της περιορισμένης κατανάλωσης και πιστοί στο θεσμικό μας ρόλο, διοργανώνουμε μία εκδήλωση που θα δώσει την ευκαιρία στα μέλη μας, αλλά και σε όσους την παρακολουθήσουν διαδικτυακά, να ενημερωθούν για φλέγοντα ζητήματα της οικονομίας. Παράλληλα, δίνουμε τη δυνατότητα στους εκπροσώπους των μεγαλύτερων κομμάτων να επικοινωνήσουν τις θέσεις τους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που απειλούν επιχειρήσεις και επαγγελματίες αλλά και να απαντήσουν σε περιορισμένο αριθμό ερωτήσεων που θα δεχθούν από μέλη της ΔΕ και του ΔΣ του ΕΕΑ, καθώς και από Προέδρους Επιμελητηρίων και άλλων φορέων. Πρόκειται για μία σημαντική δράση και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει στο γόνιμο διάλογο που απαιτούν οι περιστάσεις. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης θα τεθούν θέματα όπως η ανάσχεση των συνεπειών των ανατιμήσεων και της πανδημίας, η αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, η πάταξη των φαινομένων αισχροκέρδειας, τα βήματα που πρέπει να γίνουν για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Στόχος του ΕΕΑ ήταν και παραμένει η έμπρακτη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και των νοικοκυριών».

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος. 

Για να την παρακολουθήσετε, πατήστε εδώ:  

https://www.eea.gr/arthra-eea/ad-georgiadis-al-charitsis-kai-mich-katrinis-apantoyn-se-erotiseis-gia-tin-oikonomia-se-ekdilosi-toy-eea-6-4-stis-1700/

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok