Μ. Σχοινάς: Η ΕΕ εργάζεται για την ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος το καλοκαίρι
Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 14:55Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εργάζεται για να διασφαλίσει την επιτυχή ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος το καλοκαίρι, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης προς τον Τύπο, κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα που μιλούν για μία ενδεχόμενη παράταση του ελληνικού προγράμματος, ανέφερε ότι η Επιτροπή εργάζεται πάνω σε πραγματικά γεγονότα και δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο επ' αυτού.
Ο κ. Σχοινάς σημείωσε πως η Κομισιόν επικεντρώνει την προσοχή της στη συνεργασία με τους εταίρους της «για να χτίσει» πάνω στην «καλή πρόοδο» που έχει σημειωθεί τους τελευταίους μήνες στην πορεία του ελληνικού προγράμματος. «Η Επιτροπή εργάζεται για να διασφαλίσει την επιτυχή ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος φέτος το καλοκαίρι», πρόσθεσε.
Εξάλλου, σχετικά με την πρόσκληση που έχει απευθυνθεί στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, για να μιλήσει στη Βουλή των Ελλήνων στις 26 Απριλίου, ο κ. Σχοινάς είπε ότι ο κ. Γιούνκερ θεωρεί «μεγάλο προνόμιο» αυτήν την πρόσκληση.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Χίος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο για την 4μηνη διακοπή λειτουργίας του αεροδρομίου -
Orilina Properties: Προσύμφωνο πώλησης συγκροτήματος γραφείων στη Νέα Κηφισιά, με τίμημα άνω των 45 εκατ. ευρώ -
Ενημερωτική εκδήλωση της ΕΑΕΕ με κεντρικό μήνυμα «Φυσικές καταστροφές - Χτίζοντας μια πιο ανθεκτική Ελλάδα» -
Β. Κικίλιας από το Τόκιο: «Εμβάθυνση της ναυτιλιακής συνεργασίας Ελλάδας-Ιαπωνίας με έμφαση στους λιμένες, τα ναυπηγεία και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας» -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου -
Εθνική Ασφαλιστική: Επίσημος Χορηγός του 18ου Greece Race for the Cure