Ευρωκλινική: Τριπλή διάκριση στα Healthcare Business Awards

Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 12:00

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής βραβεύτηκε για ακόμη μια χρονιά για την προσφορά του στην Κοινωνία, την Καινοτομία και την Ποιότητα στα Healthcare Business Awards 2019, κατακτώντας δύο χρυσά και ένα ασημένιο βραβείο αντίστοιχα.

Σε μια λαμπερή τελετή που έλαβε χώρα στις 2 Οκτωβρίου, στον Πολυχώρο Λώλου, παρευρέθηκαν διακεκριμένοι εκπρόσωποι από τον κλάδο της υγείας, οι οποίοι επιβράβευσαν την επιχειρηματική και επιστημονική αριστεία, την καινοτομία, την προσφορά στην κοινωνία και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες των πιο σημαντικών οργανισμών και φορέων υγείας.

Στην τελετή αυτή, ο Όμιλος Ευρωκλινικής ξεχώρισε για την έμπρακτη κοινωνική του ευαισθησία, λαμβάνοντας το χρυσό βραβείο για την πρωτοβουλία του να προσφέρει κάθε χρόνο δωρεάν παιδιατρικές εξετάσεις σε περισσότερα από 1.100 παιδιά που υποστηρίζουν στις δομές τους, η «Κιβωτός του Κόσμου», η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αττική, διασφαλίζοντας την υγεία στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας.

Το Χρυσό βραβείο παρέλαβε επίσης και για την καινοτομία στα πληροφοριακά του συστήματα. Η πλήρης ψηφιοποίηση όλων των εγγράφων του νοσοκομείου (ιατρικών, νοσηλευτικών και διοικητικών), καθώς και η παραγωγή των ιατρικών αποτελεσμάτων σε ψηφιακή μορφή παρουσιάζει πολλαπλά οφέλη για όλους τους ασθενείς, συμβάλλοντας παράλληλα στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Ως άξια αναγνώρισης, στην κατηγορία της ποιότητας, αξιολογήθηκε και η πρωτοβουλία του Ομίλου Ευρωκλινικής να υλοποιήσει έρευνα ικανοποίησης ασθενών, σε συνεργασία με εξωτερική ανεξάρτητη εταιρεία ερευνών, βάσει της οποίας 9 στους 10 ασθενείς είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες υγείας που λαμβάνουν κατά την παραμονή τους στις ιατρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου. Γι’ αυτήν την ενέργεια, λοιπόν, ο Όμιλος παρέλαβε το ασημένιο βραβείο, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά ότι έχει θέσει πολύ υψηλά τον πήχη στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει σε όλους τους ασθενείς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής, κ. Αντώνης Βουκλαρής, δήλωσε: «Η τριπλή βράβευσή μας και στα φετινά Healthcare Business Awards έρχεται να δικαιώσει τις προσπάθειές μας για συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, θέτοντας πάντα στο κέντρο μας τον άνθρωπο και τις ανάγκες τους. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τόσο την κριτική επιτροπή που αναγνώρισε το έργο μας, καθώς και όλους τους ανθρώπους του Ομίλου Ευρωκλινικής που καθημερινά δίνουν το καλύτερό τους εαυτό, αναδεικνύοντας την Ευρωκλινική σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιδιωτικούς παρόχους υγείας στην Ελλάδα».

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok