Ιασώ: Στο 84,97% το ποσοστό της OCM Luxembourg

Σάββατο, 01 Μαΐου 2021 18:18
Ιασώ: Στο 84,97% το ποσοστό της OCM Luxembourg

H OCM Luxembourg κατέχει επίσημα άμεσα 103.800.028 μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 84,97% του συνόλου των μετοχών της Ιασώ, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Παράλληλα οι οντότητες Oaktree Holdings, Inc. και Oaktree Capital Group, LLC αφαιρέθηκαν από την αλυσίδα των ελεγχόμενων οντοτήτων και αντικαταστάθηκαν από τις Oaktree Capital Management GP, LLC και Atlas OCM Holdings, LLC αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εταιρία με την επωνυμία "ΙΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Α.Ε." και το διακριτικό τίτλο "ΙΑΣΩ Α.Ε." (η "Εταιρία"), ανακοινώνει, σύμφωνα με τον ν. 3556/2007, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που έλαβε την 29.04.2021 από την εταιρία "OCM Luxembourg Healthcare Greece S.a.r.l", ότι την 30.09.2019 επήλθαν ορισμένες αλλαγές στην αλυσίδα των οντοτήτων που ελέγχονται από την εταιρία Oaktree Capital Group Holdings GP, LLC, η οποία αποτελεί τον απώτατο ελέγχοντα.

Ειδικότερα, οι οντότητες Oaktree Holdings, Inc. και Oaktree Capital Group, LLC αφαιρέθηκαν από την αλυσίδα των ελεγχόμενων οντοτήτων και αντικαταστάθηκαν από τις Oaktree Capital Management GP, LLC και Atlas OCM Holdings, LLC αντίστοιχα.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι ο άμεσος μέτοχος, ήτοι η εταιρία OCM Luxembourg Healthcare Greece S.a.r.l, πριν την 30.09.2019 και σύμφωνα με την τελευταία γνωστοποίηση, κατείχε άμεσα 101.847.074 μετοχές εκδόσεως της Εταιρίας, που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 83,37% του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας, ενώ μετά την 30.09.2019 εξακολουθούσε να κατέχει άμεσα το ίδιο ποσοστό μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρία. Σήμερα, ο ως άνω μέτοχος, κατέχει άμεσα 103.800.028 μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 84,97% του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.

Επομένως, η επικαιροποιημένη αλυσίδα των ελεγχόμενων από την Oaktree Capital Group Holdings GP, LLC οντοτήτων έχει ως εξής:

- Η OCM Luxembourg Healthcare Greece S.a.r.l. ελέγχεται από την OCM Luxembourg Healthcare Greece Parent S.a.r.l.

- Η OCM Luxembourg Healthcare Greece Parent S.a.r.l ελέγχεται από την OCM Luxembourg EPF IV S.a.r.l.

- Η OCM Luxembourg EPF IV S.a.r.l ελέγχεται από την Oaktree European Principal Fund IV, Ltd.

- Η Oaktree European Principal Fund IV, Ltd. ελέγχεται από τις Oaktree European Principal Fund IV, L.P. και Oaktree European Principal Fund IV, S.C.S.

- Η Oaktree European Principal Fund IV, L.P. έχει ως general partner (ομόρρυθμο εταίρο) την Oaktree European Principal Fund IV GP, L.P. και ως μοναδικό διευθυντή και επενδυτικό διαχειριστή την Oaktree Capital Management, L.P. (βλ. λεπτομέρειες παρακάτω).

- Η Oaktree European Principal Fund IV, S.C.S. έχει ως general partner (ομόρρυθμο εταίρο) την Oaktree European Principal Fund IV GP, S.a.r.l.

- Η Oaktree European Principal Fund IV GP, S.a.r.l. ελέγχεται από την Oaktree European Principal Fund IV GP, L.P.

- Η Oaktree European Principal Fund IV GP, L.P. έχει ως general partner (ομόρρυθμο εταίρο) την Oaktree European Principal Fund IV GP, Ltd.

- Η Oaktree European Principal Fund IV GP, Ltd. ελέγχεται από την Oaktree Fund GP I, L.P.

- Η Oaktree Fund GP I, L.P. έχει ως general partner (ομόρρυθμο εταίρο) την Oaktree Capital Management, L.P.

- Η Oaktree Capital Management, L.P. έχει ως general partner (ομόρρυθμο εταίρο) την Oaktree Capital Management GP, LLC.

- Η Oaktree Capital Management GP, LLC έχει ως μοναδικό διευθυντή την Atlas OCM Holdings, LLC.

- Η Atlas OCM Holdings, LLC ελέγχεται από την Oaktree Capital Group Holdings, LP.

- Ο general partner (ομόρρυθμος εταίρος) της Oaktree Capital Group Holdings, L.P. είναι η Oaktree Capital Group Holdings GP, LLC.

- Η συμφωνία διαχείρισης της Oaktree Capital Group, LLC (η "Oaktree") προβλέπει ότι για όση διάρκεια τα ανώτατα διευθυντικά στελέχη της Oaktree ή οι αντικαταστάτες αυτών ή συνδεδεμένες εταιρείες/οντότητες (πλην των θυγατρικών της Oaktree), συμπεριλαμβανομένης της Oaktree Capital Group Holdings, L.P., συλλογικά κατέχουν άμεσα ή έμμεσα τουλάχιστον 10% των συνολικών μετοχικών μονάδων της Oaktree, η Oaktree Capital Group Holdings GP, LLC έχει το δικαίωμα να διορίζει όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Oaktree Capital Group Holdings, L.P. Η Oaktree Capital Group Holdings GP, LLC διευθύνεται από μια εκτελεστική επιτροπή η οποία αποτελείται από ανώτατα στελέχη της Oaktree Capital Group, LLC και κανένα φυσικό πρόσωπο ατομικά δεν έχει έλεγχο επί αυτής.

Η γνωστοποίηση υποβλήθηκε από την εταιρία OCM Luxembourg Healthcare Greece S.a.r.l. για λογαριασμό της εταιρίας "Oaktree Capital Group Holdings GP, LLC", που αποτελεί τον απώτατο ελέγχοντα, καθώς και για λογαριασμό όλων των ελεγχόμενων από αυτή οντοτήτων.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok