ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Δωρεά δύο απινιδωτών στο Λιμεναρχείο Μυκόνου από το Ίδρυμα ΑΜΚΕ ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ

Τρίτη, 04 Αυγούστου 2026 17:18

Σε μία σημαντική δωρεά δύο απινιδωτών προς το Λιμεναρχείο Μυκόνου προχώρησε η πρόεδρος και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) Ιουλία Τσέτη, μέσω του Ιδρύματος ΑΜΚΕ ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2026 προς το Λιμεναρχείο Μυκόνου, παρουσία του Λιμενάρχη κ. Νικολάου Ζυγούρη.

Στα λιμάνια της Μυκόνου -στο νέο λιμάνι στον Τούρλο αλλά και στο παλιό λιμάνι- διακινούνται ετησίως πάνω από 2,1 εκατομμύρια επιβάτες ακτοπλοΐας και κρουαζιέρας.

Η Ιουλία Τσέτη στη σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε στην ανάγκη όλοι οι ταξιδιώτες που μετακινούνται από και προς το νησί να νοιώθουν ασφαλείς και η δωρεά αυτή, υπογραμμίζει ακριβώς το αίσθημα ασφάλειας προς τη δημόσια υγεία. Σε άλλο σημείο της ομιλίας της, απευθυνόμενη προς τους λιμενικούς, υπογράμμισε ότι συναισθάνεται τα κοινωνικά αδιέξοδα της εποχής μας, αλλά και τον καθημερινό αγώνα τους, που με αλτρουισμό και αίσθημα ευθύνης στηρίζουν τους ταξιδιώτες και την ασφάλεια του νησιού που αποτελεί διεθνή ταξιδιωτικό προορισμό. Η πρόεδρος του ΟΦΕΤ, τόνισε πώς μέσα από το ίδρυμα ΑΜΚΕ ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ, θα συνεχίσει να στηρίζει περιοχές που έχουν ανάγκη, ευάλωτους πληθυσμούς και φυσικά τη δημόσια υγεία.

Να σημειώσουμε ότι η νέα αυτή δωρεά απινιδωτών, έρχεται ως συνέχεια της μεγάλης και συμβολικής δωρεάς των 106 απινιδωτών προς όλες τις σχολές του ΕΚΠΑ, που είχε ανακοινώσει η πρόεδρος του ΟΦΕΤ και Επίτιμη Δρ Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ και του παν. Πατρών στις 10 Ιουνίου 2026, στη μνήμη στη μνήμη της Καθηγήτριας Φαρμακολογίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ Ιωάννας Ανδρεάδου. Η δωρεά των 106 αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών (AED) και ισάριθμων κιτ πρώτων βοηθειών, τα οποία εγκαταστάθηκαν ήδη σε στις σχολές του ΕΚΠΑ στην Αττική και την Εύβοια, ενισχύουν ουσιαστικά την ασφάλεια φοιτητών, ακαδημαϊκού προσωπικού και επισκεπτών.

Το ίδρυμα Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ Επιστημονικής Έρευνας και Πολιτισμού, δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2017 στη μνήμη του Κλέωνα Τσέτη, από τις κόρες του Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη, αντλώντας έμπνευση από τις αρχές και τις αξίες που εκείνος εμφύσησε στον Όμιλο από τα πρώτα του βήματα.

Κύριες Δράσεις της ΑΜΚΕ ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ αποτελούν:

- Η στήριξη Νέων Επιστημόνων & Ανάσχεση του brain-drain, μέσα από γενναίες υποτροφίες που έχει προσφέρει το Ίδρυμα σε φοιτητές και ερευνητές,

- Η ενίσχυση Πανεπιστημίων & Ερευνητικών Ιδρυμάτων

- Οι γέφυρες συνεργασίας: Βιομηχανία & Ακαδημαϊκή Κοινότητα.

Πηγή: zougla.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

AstraZeneca - Bristol Myers Squibb: Συζητούν συγχώνευση-μαμούθ ύψους 400 δισ. δολαρίων

Bayer: Απροσδόκητη αύξηση κερδών στο τρίμηνο με ώθηση από τις πωλήσεις σπόρων

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Metropolitan Hospital: Δωρεά 3 απινιδωτών στον δήμο Δελφών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Κακοκαιρία «AGNETA»: Σε κατάσταση RED CODE επτά περιοχές μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας
  • Elvalhalcor: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Νικόλαος Καραμπατέας
  • Γ. Καραβίας (Eurobank): Το κοινωνικό συμβόλαιο στην Ευρώπη έχει διαρραγεί - Δημοσιονομική σύνεση και επενδύσεις η απάντηση
  • Η Wyndham Hotels & Resorts ανακοινώνει νέα στρατηγική συνεργασία με την HotelREZ Hotels & Resorts
  • Barclays PLC Q326 Results Announcement
  • Η CrediaBank ολοκλήρωσε τη συγχώνευση με την Ευρώπη Holdings

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version