ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Η Μαρίν Λεπέν αναγκάζεται να επιστρέψει 300.000 ευρώ στο Ευρωκοινοβούλιο

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 14:29

Τον ποσό των 300.000 ευρώ οφείλει να επιστρέψει η Μαρίν Λεπέν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την υπόθεση της εικονικής απασχόλησης κοινοβουλευτικής βοηθού της όταν ήταν ευρωβουλευτής.

Η υπόθεση αφορά στην Κατρίν Γκριζέ, η οποία την εποχή που αμειβόταν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως κοινοβουλευτική βοηθός της Μαρίν Λεπέν είχε και τις θέσεις της γραμματέως και στη συνέχεια της διευθύντριας του γραφείου της προέδρου του Εθνικού Μετώπου.

Η σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέρριψε την προσφυγή της Μαρίν Λεπέν για την ακύρωση της απόφασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περί αποζημίωσης στα τέλη του 2016.

Ο κανονισμός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προβλέπει ότι οι βοηθοί αμείβονται για να προσφέρουν αναγκαία και απευθείας συνδεδεμένη με την άσκηση της κοινοβουλευτικής θητείας των ευρωβουλευτών εργασία. Επιτρέπεται η διατήρηση παράπλευρων δραστηριοτήτων υπό τον όρο ότι αυτές ασκούνται εκτός του κοινοβουλευτικού έργου.

Το Δικαστήριο του Λουξεμβούργου έκρινε ότι η Μαρίν Λεπέν δεν ήταν σε θέση να αποδείξει ότι η βοηθός της ασκούσε τα καθήκοντα της κοινοβουλευτικής βοηθού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

ΟΗΕ: Ανησυχία για την πολιτική των ΗΠΑ που χωρίζουν τα παιδιά των μεταναστών από τους γονείς τους

Γιλντιρίμ κατά ΗΠΑ: Η Τουρκία διαθέτει εναλλακτικές για τα F-35

επιστροφή στην κορυφή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πειραιώς - Δείκτης Στεγαστικού Κλίματος: Προσδοκίες και αντιλήψεις των ελληνικών νοικοκυριών για την αγορά ακινήτων
  • Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική o κ. Μιχάλης Κολέτσος
  • Bioderma & Emmanouela Cosmetics δημιουργούν το Pink with Purpose Kit, για να ενισχύσουν το «Άλμα Ζωής»
  • Ferrari: Αύξηση 6% των εσόδων στο εννεάμηνο, στα 5,68 δισ. ευρώ
  • Κυβερνοεπίθεση σε κρεοπωλείο στην Κηφισιά – Ανέβασαν τη θερμοκρασία στους 150 βαθμούς
  • ΟΤΕ: Πρόταση του ΔΣ για επανεκλογή του Κώστα Νεμπή για νέα τριετή θητεία

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version