Μόνο ο Πούτιν έχει στείλει συγχαρητήρια στον Ερντογάν - Κανένα σχόλιο από την Ευρώπη
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 12:12Όπως συνηθίζεται μετά από μια εκλογική νίκη ακολουθεί βροχή συγχαρητηρίων από ηγέτες άλλων κρατών. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, η Τουρκία αποτελεί εξαίρεση.
Ο πρώτος και ο μόνος μέχρι στιγμής ηγέτης μεγάλης χώρας που έχει στείλει συγχαρητήρια στον Ερντογάν είναι ο Πούτιν.
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την επανεκλογή του στην προεδρία της Τουρκίας, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
«Ο Ρώσος ηγέτης υπογράμμισε ότι τα αποτελέσματα των εκλογών αντανακλούν πλήρως τη μεγάλη πολιτική αρχή του Ερντογάν και την ευρεία στήριξη στην πολιτική που ακολουθεί για την αντιμετώπιση των κοινωνικών και οικονομικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Τουρκία», σημείωσε το γραφείο του Πούτιν.
«Ο Ρώσος πρόεδρος επαναβεβαίωσε την ετοιμότητά του να συνεχίσει τον ουσιαστικό διάλογο, τη στενή συνεργασία αναφορικά με διμερή, περιφερειακά και διεθνή θέματα, ενώ υπογράμμισε ότι αυτό είναι αναμφισβήτητα προς το συμφέρον των λαών της Τουρκίας και της Ρωσίας», συνέχισε η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Ωστόσο, από την Ευρώπη δεν έχει υπάρξει ακόμη κανένα σχόλιο.
Σχετικά Άρθρα
- Τουρκία: Πρόταση στην Αίγυπτο για συμφωνία οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών
- Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Προκλητική η κύρωση του τουρκολυβικού μνημονίου - Ελλάδα και Τουρκία να λύσουν με διάλογο τις διαφορές τους
- Μήνυμα Μητσοτάκη προς Τουρκία από την Αίγυπτο: Σταθερότητα δεν σημαίνει υποχωρητικότητα, ούτε ανοχή σε τετελεσμένα
- Κ. Μητσοτάκης: 36 δισ. ευρώ στην Ελλάδα από το Ταμείο Ανάκαμψης - Το σχέδιο έως το 2030 - Το μήνυμα προς την Τουρκία
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Πειραιώς - Δείκτης Στεγαστικού Κλίματος: Προσδοκίες και αντιλήψεις των ελληνικών νοικοκυριών για την αγορά ακινήτων -
Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική o κ. Μιχάλης Κολέτσος -
Bioderma & Emmanouela Cosmetics δημιουργούν το Pink with Purpose Kit, για να ενισχύσουν το «Άλμα Ζωής» -
Ferrari: Αύξηση 6% των εσόδων στο εννεάμηνο, στα 5,68 δισ. ευρώ -
Κυβερνοεπίθεση σε κρεοπωλείο στην Κηφισιά – Ανέβασαν τη θερμοκρασία στους 150 βαθμούς -
ΟΤΕ: Πρόταση του ΔΣ για επανεκλογή του Κώστα Νεμπή για νέα τριετή θητεία