Τραμπ: Κατηγορεί την Κίνα για «χακάρισμα» της Κλίντον
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 11:42Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έγραψε νωρίς σήμερα στο Twitter πως η Κίνα «χάκαρε» τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της πρώην υποψήφιας για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον, αλλά δεν έδωσε οποιαδήποτε στοιχεία προκειμένου να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του ούτε περισσότερες πληροφορίες.
«Τα e-mail της Χίλαρι Κλίντον, πολλά από τα οποία είναι Απόρρητες Πληροφορίες, χακαρίστηκαν από την Κίνα. Η επόμενη κίνηση καλύτερα να είναι από FBI & DOJ [υπουργείο Δικαιοσύνης] αλλιώς, έπειτα από όλες τις άλλες γκάφες τους (Κόμεϊ, ΜακΚέιμπ, Στρζοκ, Πέιτζ, Oρ, FISA, Βρώμικος φάκελος κ.λπ.), η αξιοπιστία τους θα έχει χαθεί για πάντα», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Εκδήλωση για την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης στις Σέρρες -
Tjeerd Bosklopper to succeed David Knibbe as CEO of NN Group -
Κακοκαιρία «AGNETA»: Σε κατάσταση RED CODE επτά περιοχές μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας -
Elvalhalcor: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Νικόλαος Καραμπατέας -
Γ. Καραβίας (Eurobank): Το κοινωνικό συμβόλαιο στην Ευρώπη έχει διαρραγεί - Δημοσιονομική σύνεση και επενδύσεις η απάντηση -
Η Wyndham Hotels & Resorts ανακοινώνει νέα στρατηγική συνεργασία με την HotelREZ Hotels & Resorts