ΗΠΑ: Ο 77χρονος Σάντερς και πάλι υποψήφιος για πρόεδρος
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 14:28Παρά τα 77 του χρόνια, ο Μπέρνι Σάντερς δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει την αμερικανική προεδρία το 2020. Το 2016 ο Σάντερς έχασε το χρίσμα των Δημοκρατικών από τη Χίλαρι Κλίντον, αλλά οι συνεργάτες του δηλώνουν σήμερα ότι «ο Aμερικανός γερουσιαστής προετοιμάζεται να ξεκινήσει μια ακόμη μεγαλύτερη προεδρική εκστρατεία από την πρώτη του το 2016».
Ο Τζεφ Γουίβερ, διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του το 2016 δήλωσε ότι «αυτή τη φορά ξεκινάει ως φαβορί ή ως ένα από τα φαβορί. Θα είναι μια πολύ μεγαλύτερη προεκλογική εκστρατεία αν ξαναθέσει υποψηφιότητα».
Ο Κορνέλ Γουέστ, ένας άλλος συνεργάτης του, περιέγραψε τον Σάντερς ως «τον πιο σταθερά προοδευτικό εκεί έξω», τονίζοντας παράλληλοι ότι κι άλλοι φερόμενοι ως υποψήφιοι για το 2020 έχουν υιοθετήσει την ατζέντα του βετεράνου γερουσιαστή.
Σημειώνεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος θα διεκδικήσει δεύτερη προεδρική θητεία εκ μέρους των Ρεπουμπλικανών, είναι 72 ετών.
Σχετικά Άρθρα
- Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών: Ψηφιακές εξετάσεις οδηγών και νέο σύστημα έκδοσης πινακίδων κυκλοφορίας
- Νορβηγία: Απαγόρευση πρόσβασης σε TikTok, Snapchat και Roblox σε άτομα κάτω των 16 ετών
- Σήφης Βαλυράκης: Έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης άσκησε η Εισαγγελία Εφετών
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
WTW launches RiskAgility Financial Modeler with expanded agentic capabilities -
Blue Carrier 2: Διαβεβαιώσεις για αποζημιώσεις από την Attica Group -
Allstate - September 2026 Monthly Release -
ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 9% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο 2026 σε ετήσια βάση -
Αύξηση 4,8% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας το 9μηνο του 2026 -
QIC Study: Most Motorists in Qatar Choose Car Insurance Based on Reputation, Not Price