ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Ο Εμανουέλ Μακρόν δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Γκαμπριέλ Ατάλ

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 13:33

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε από τον πρωθυπουργό Γκαμπριέλ Ατάλ να παραμείνει πρωθυπουργός για τη «σταθερότητα της χώρας».

Ο Ατάλ δήλωσε ότι θα παραιτηθεί από πρωθυπουργός την Κυριακή, μετά το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών.

Ο 34χρονος Ατάλ έγραψε ιστορία όταν ανέλαβε καθήκοντα νωρίτερα φέτος ως ο νεότερος πρωθυπουργός της Γαλλίας.

«Ο πρόεδρος ζήτησε από τον Γκαμπριέλ Ατάλ να παραμείνει πρωθυπουργός προς το παρόν προκειμένου να διασφαλιστεί η σταθερότητα της χώρας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Ατάλ είχε δηλώσει προηγουμένως ότι θα υποβάλει την παραίτησή του, αλλά πρόσθεσε ότι είναι έτοιμος να παραμείνει στη θέση του περισσότερο ως υπηρεσιακός, αλλά εναπόκειται στον πρόεδρο να αποφασίσει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Κιρ Στάρμερ: Ποιος είναι ο 61χρονος νέος ηγέτης του Ηνωμένου Βασιλείου

Γαλλία: Το «Νέο Λαϊκό Μέτωπο» και ο ρόλος που θα διαδραματίσουν τα πρόσωπα του Συνασπισμού

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Κυρ. Μητσοτάκης: Ελλάδα και Γαλλία γινόμαστε ένας ισχυρός άξονας στη Μεσόγειο
  • Εμ. Μακρόν: Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης της Ελλάδας - «Αν η κυριαρχία σας απειλείται, θα είμαστε εδώ για εσάς»
  • Ε. Μακρόν: «Όποιος επιτίθεται στην Κύπρο, επιτίθεται στην Ευρώπη» - Κυρ. Μητσοτάκης: «Δεν είναι και δεν θα μείνει ποτέ μόνη»
  • Στην Κύπρο τη Δευτέρα Μακρόν και Μητσοτάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • DryDel’s CEO at the stage of 28th Annual Marine Money Greek Ship Finance Forum
  • Χίος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο για την 4μηνη διακοπή λειτουργίας του αεροδρομίου
  • Orilina Properties: Προσύμφωνο πώλησης συγκροτήματος γραφείων στη Νέα Κηφισιά, με τίμημα άνω των 45 εκατ. ευρώ
  • Ενημερωτική εκδήλωση της ΕΑΕΕ με κεντρικό μήνυμα «Φυσικές καταστροφές - Χτίζοντας μια πιο ανθεκτική Ελλάδα»
  • Β. Κικίλιας από το Τόκιο: «Εμβάθυνση της ναυτιλιακής συνεργασίας Ελλάδας-Ιαπωνίας με έμφαση στους λιμένες, τα ναυπηγεία και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας»
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version