Μπόρις Τζόνσον: «Χάλι» οι διαπραγματεύσεις για το Brexit

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 09:52

Την έκφραση «αυτό το χάλι» φέρεται να χρησιμοποίησε ο Μπόρις Τζόνσον, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, για να περιγράψει την κατάσταση σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της Telegraph που επικαλείται πηγές από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όπως γράφει η εφημερίδα, ο Βρετανός υπουργός χρησιμοποίησε αυτήν την έκφραση συνομιλώντας με αξιωματούχους της γερμανικής κυβέρνησης, τους οποίους φέρεται να κάλεσε να μετατρέψουν το Brexit σε οικονομικής φύσης ευκαιρία.

Το δημοσίευμα της Telegraph, πάντως, διαψεύδεται από πηγές κοντά στην κυβέρνηση της Βρετανίας που τονίζουν ότι ο Τζόνσον είναι πεπεισμένος πως το Brexit θα στεφθεί από επιτυχία και θα ωφελήσει το Λονδίνο.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video