Στην Άγκυρα ο Πούτιν
Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 16:29Έφτασε στην Άγκυρα ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, ενόψει των επαφών που θα έχει με τον ομόλογό του της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, καθώς και της τριμερούς στην οποία θα λάβει μέρος και ο πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ρουχανί, με αντικείμενο τη Συρία.
Οι κ.κ. Ερντογάν και Πούτιν θα παραστούν εξάλλου στην επίσημη τελετή θεμελίωσης του πυρηνικού σταθμού στο Ακούγιου.
Η κατασκευή του πυρηνικού σταθμού, σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Ενέργειας, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, θα τοποθετήσει την Τουρκία «στην πρώτη κατηγορία στον τομέα της ενέργειας».
Η τουρκική αστυνομία βρίσκεται σε συναγερμό, ενώ τέσσερις χιλιάδες αστυνομικοί ανέλαβαν καθήκοντα στην Άγκυρα για την προστασία του Βλάντιμιρ Πούτιν και του Ιρανού Προέδρου, ο οποίος αναμένεται να φτάσει αύριο στην Άγκυρα για την τριμερή μεταξύ Τουρκίας, Ρωσίας και Ιράν για το Συριακό.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ποδαρικό: Η νέα πλατφόρμα που αλλάζει την αναζήτηση κατοικίας -
Natixis celebrates 20 years in Dubai International Financial Centre, underscoring deep commitment to the Middle East -
Στις εγκαταστάσεις της Metlen στη Βοιωτία στελέχη της Επιτροπής Αστικής Ευθύνης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος -
Ν. Δένδιας: Επόμενο βήμα η παραγωγή του «Πυρπολητή» για την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού -
Υπουργείο Ανάπτυξης: Ομάδα εργασίας για την προσαύξηση του μέσου επιτοκίου στην καταναλωτική πίστη -
Alpha Bank: Νέα εταιρική ταυτότητα με κεντρικό μήνυμα «Ορίζοντας ένα νέο Μαζί»