Ινδία: Πανικός σε πτήση - Έσπασε το παράθυρο του αεροπλάνου
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 15:18Το περιστατικό σημειώθηκε λιγότερο από 24 ώρες μετά την πτήση τρόμου της Southwest Airlines, όπου μια γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την πτήση, όταν έσπασε το παράθυρο του αεροπλάνου. Στο νέο περιστατικό που τώρα αποκαλύφθηκε, το εσωτερικό μέρος ενός παραθύρου αεροπλάνου της Air India ξεκόλλησε κι έπεσε, λόγω των αναταράξεων που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Οι αναταράξεις ήταν τόσο ισχυρές που τρία άτομα χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη μετά την προσγείωση του αεροπλάνου.
Σύμφωνα με τους Times οf India, το αεροπλάνο εκτελούσε πτήση εσωτερικού που διαρκεί μόλις 30 λεπτά. Στα 15 όμως απ’ αυτά τα λεπτά, οι αναταράξεις ήταν σφοδρές.
Στη θέα του πεσμένου παραθύρου και της αεροσυνοδού να επιχειρεί να το βάλει πάλι στη θέση του, πολλοί από τους 240 επιβάτες έδειχναν τρομοκρατημένοι, παρά τις προτροπές του πληρώματος να μην ανησυχούν.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών -
ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες -
Allianz SE, Εθνική Τράπεζα και Allianz Ελλάδος υπέγραψαν οριστική συμφωνία για μειοψηφική συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία bancassurance -
Πέθανε η ηθοποιός Μπέτυ Βαλάση -
Τράπεζα Κύπρου: Παράταση της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Πανίκου Νικολάου έως το 2031 -
TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης