Επιστρέφουν οι πλειστηριασμοί - 530 ακίνητα «στο σφυρί» για σήμερα
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 10:32Επιστρέφουν οι πλειστηριασμοί μετά τη διακοπή του Αυγούστου, καθώς μόνο για σήμερα είναι προγραμματισμένο να μπουν «στο σφυρί» 530 ακίνητα -με 133 εξ αυτών να μπαίνουν σε αναστολή την τελευταία στιγμή, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα έχουν μπει στη λίστα 2.500 ακίνητα.
Σύμφωνα με το πλάνο κυβέρνησης, τραπεζών και δανειστών, στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών φορτώνονται συνεχώς νέες υποθέσεις και πλέον ο ρυθμός με τον οποίο θα πραγματοποιούνται υπερβαίνει τους 2.000 κάθε μήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τράπεζες έχουν κατεβάσει το όριο της αντικειμενικής αξίας των κατοικιών που ανεβαίνουν στην πλατφόρμα προς πλειστηριασμό από τα 150.000 στα 100.000 ευρώ. Είναι ζήτημα χρόνου ο πήχης να υποχωρήσει και κάτω από τα 100.000 ευρώ, κάτι που αναμένεται να δούμε να συμβαίνει σε μεγάλη έκταση το 2019.
Σχετικά Άρθρα
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου
- Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση χρήσης κοινωνικών δικτύων από ανηλίκους κάτω των 15 ετών
- Αθώοι οι δύο ψαράδες για τον θάνατο Βαλυράκη - Έφεση από την οικογένεια
- Ποινική δίωξη σε βάρος του Φίλιππου Καμπούρη, της συζύγου του και των υπόλοιπων κατηγορουμένων
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου -
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση χρήσης κοινωνικών δικτύων από ανηλίκους κάτω των 15 ετών -
Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v G. P. Zafirakis with Classic Maritime -
FARAD S.A. marks a new era of growth at its state-of-the-art facilities in Paiania -
Top Ships Inc. Announces Acquisition of four High Specification Ice Class 1A Newbuilding MR Tankers and Gross Revenue Backlog of about $1.24 Billion -
Lemonade Autonomous Car adds support for Tesla FSD V14 Lite