ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Zeus International: Εξαγορά τρίων ξενοδοχείων στο Βουκουρέστι

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 13:18

Στην εξαγορά τρίων ξενοδοχείων στη Ρουμανία προχώρησε ο όμιλος εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων Zeus International. 

Πρόκειται για τις μονάδες Central, Venezia και Opera, όλες με έδρα το Βουκουρέστι.

Τα ξενοδοχεία Central και Opera χτίστηκαν κατά τη διάρκεια του μεσοπολέμου και βρίσκονται κοντά στα πιο διάσημα αξιοθέατα της περιοχής, όπως το Μέγαρο του Κοινοβουλίου (πρώην «Παλάτι του Λαού»), το Ρουμανικό Αθήναιον και το πρώην βασιλικό παλάτι στην Πλατεία Επανάστασης, το οποίο λειτουργεί πλέον ως Εθνικό Μουσείο Τέχνης.

Το ξενοδοχείο Venezia αποτελεί ιστορικό μνημείο τέχνης και πολιτισμού το οποίο χτίστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα, το κτήριο είναι διατηρητέο, και βρίσκεται στην ιστορική πλατεία του Mihail Kogălniceanu (ιδρυτή της σύγχρονης Ρουμανίας).

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτήν τη νέα επενδυτική πρωτοβουλία και την αύξηση του χαρτοφυλακίου της ΖΕΥΣ» ανέφερε ο προέδρος και διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Χάρης Σιγανός, για να προσθέσει: «Αποσκοπούμε στην ανάδειξη της παρουσίας μας στον τομέα των ξενοδοχείων και συμβουλευτικών υπηρεσιών στον Ευρωπαϊκό χώρο, εστιάζουμε στις προοπτικές αύξησης της κερδοφορίας και παραμένουμε αισιόδοξοι πως αυτη μας η επένδυση στην Ρουμανία θα είναι ιδιαίτερα επιτυχής».

Ο όμιλος θα δρομολογήσει, επίσης, άμεσα επένδυση εκτενούς ανακαίνισης των κτιρίων ώστε να αναδειχθούν σε κορυφαία Boutique Hotel της Ρουμανίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Σήμερα οι αποζημιώσεις στους ιδιοκτήτες ακινήτων για τα «κουρεμένα» ενοίκια Ιανουαρίου 2020

Μειωμένα μισθώματα Ιανουαρίου: Πίστωση 88,7 εκατ. ευρώ σε 276.136 ιδιοκτήτες ακινήτων

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Τη διαχείριση του πρώην Philippion Hotel & Apartments ανέλαβε η Zeus
  • Στο Βουκουρέστι σήμερα ο Αλ. Τσίπρας για την τετραμερή Ελλάδας-Ρουμανίας-Σερβίας-Βουλγαρίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου
  • Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση χρήσης κοινωνικών δικτύων από ανηλίκους κάτω των 15 ετών
  • Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v G. P. Zafirakis with Classic Maritime
  • FARAD S.A. marks a new era of growth at its state-of-the-art facilities in Paiania
  • Top Ships Inc. Announces Acquisition of four High Specification Ice Class 1A Newbuilding MR Tankers and Gross Revenue Backlog of about $1.24 Billion
  • Lemonade Autonomous Car adds support for Tesla FSD V14 Lite

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version