ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Συνεργασία Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου και Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών-Αττικής

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 20:37

«Στην υπογραφή Συμφωνίας Μόνιμης Συνεργασίας για μια οργανωμένη και διαφανή Ελληνο-Κινεζική αγορά Real Estate και Golden Visa προτίθενται να προχωρήσουν το Επιμελητήριο ΕλληνοΚινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών-Αττικής».

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του Επιμελητηρίου με αφορμή τα όσα αναφέρθηκαν σε διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε πρόσφατα με θέμα: «Η ευκαιρία της Golden Visa για επιχειρηματική ανάπτυξη στην Ελλάδα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ΕλληνοΚινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας, Φώτης Προβατάς, και ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών-Αττικής, Ελευθέριος Ποταμιάνος, ανέφεραν ότι, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, το Επιμελητήριο δεσμεύθηκε να δεχτεί άμεσα ως μέλη του, 20 μέλη του Συλλόγου Μεσιτών, με σειρά προτεραιότητας υποβολής του σχετικού αιτήματος από τους ενδιαφερόμενους και ήδη 12 εταιρείες εκδήλωσαν άμεσα το ενδιαφέρον τους.

Την προσεχή εβδομάδα, μετά την έγκριση των αρμόδιων οργάνων των δύο φορέων, θα υπογραφεί και ανακοινωθεί επίσημα η Συμφωνία Μόνιμης Συνεργασίας των δύο μερών.

«Οι δυνατότητες που διανοίγονται για την Ελληνο-Κινεζική κτηματαγορά και το ήδη έντονα αναζωπυρωμένο ενδιαφέρον των κινέζων επενδυτών για την Golden Visa στην Ελλάδα, μόλις ανοίξει και πάλι η ελεύθερη πρόσβαση στη χώρα μας, αποτέλεσαν το βασικό θέμα διαλόγου του σεμιναρίου» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Το ξενοδοχείο Domes of Corfu εντάσσεται στα Autograph Collection Hotels

YΠΕΝ: Εκατό ερωτήσεις και απαντήσεις για το «Εξοικονομώ» - Τι πρέπει να ξέρετε

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Θ. Πλεύρης: Θα αφαιρούνται Golden Visa για εικονικές εκπτώσεις και παραβίαση της απαγόρευσης βραχυχρόνιας μίσθωσης
  • Η καρδιά του ελληνικού Real Estate χτυπά στο Metropolitan Expo στις 15 - 17 Μαΐου 2026
  • ΟΛΠ Α.Ε.: Συμμετοχή στην Επετειακή Εκδήλωση για τα 30 Χρόνια του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου
  • Prodexpo: Απαραίτητα τα data και το ΑΙ για το Real Estate, το Κτηματολόγιο και την ασφάλιση της ακίνητης περιουσίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Bioderma & Emmanouela Cosmetics δημιουργούν το Pink with Purpose Kit, για να ενισχύσουν το «Άλμα Ζωής»
  • Ferrari: Αύξηση 6% των εσόδων στο εννεάμηνο, στα 5,68 δισ. ευρώ
  • Κυβερνοεπίθεση σε κρεοπωλείο στην Κηφισιά – Ανέβασαν τη θερμοκρασία στους 150 βαθμούς
  • ΟΤΕ: Πρόταση του ΔΣ για επανεκλογή του Κώστα Νεμπή για νέα τριετή θητεία
  • Εκδήλωση για την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης στις Σέρρες
  • Tjeerd Bosklopper to succeed David Knibbe as CEO of NN Group

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version