ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Alpha Αστικά Ακίνητα: Πτώση 66,6% στα κέρδη της το α΄ εξάμηνο

Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 16:07

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Alpha Αστικά Ακίνητα, τo α΄ εξάμηνο του 2021 ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε σε 6 εκατ. ευρώ από 6,2 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2020.
Τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους σε ενοποιημένη βάση ανήλθαν σε 0,3 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 0,9 εκατ. ευρώ την ίδια περίοδο το 2020, σημειώνοντας πτώση 66%.

Όπως έχει ανακοινώσει από το καλοκαίρι η Alpha Bank, μητρική της Alpha Αστικά Ακίνητα, αναζητεί συνεργασία με διεθνείς επενδυτές προκειμένου να βρει στρατηγικό επενδυτή που θα επενδύσει στην Alpha Αστικά Ακίνητα Α.Ε. Ο εταίρος που θα επιλεγεί ως στρατηγικός επενδυτής θα αποκτήσει τον έλεγχο στην Alpha Αστικά Aκίνητα, ενώ η δραστηριότητα παροχής υπηρεσιών σε ακίνητα της εταιρείας αναμένεται να αποκτηθεί από την 100% θυγατρική της Alpha Bank, Alpha Διαχειρίσεως Ακινήτων και Επενδύσεων Α.Ε.

Η Alpha Αστικά Ακίνητα θα ενισχυθεί με χαρτοφυλάκιο ακινήτων περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ από τη μητρική και εν συνεχεία θα πουληθεί το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ή θα υπάρξει συνδυασμός πώλησης μετοχών και αύξησης κεφαλαίου από τον στρατηγικό επενδυτή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης η νέα διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ

ΠΟΜΙΔΑ: Να καταργηθεί ο συμπληρωματικός φόρος του ΕΝΦΙΑ

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Alpha Real Estate Services: Νέα επωνυμία για την Alpha Αστικά Ακίνητα
  • Alpha Αστικά Ακίνητα: Αύξηση κερδών για το γ΄ τρίμηνο του 2022
  • Alpha Αστικά Ακίνητα: Αύξηση σε κύκλο εργασιών και κέρδη το α΄ εξάμηνο
  • Ο Ιωάννης Γκάνος νέος CEO στην Alpha Αστικά Ακίνητα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 26 έως 30 Οκτωβρίου
  • Στημένα παιχνίδια μπάσκετ: Στον ανακριτή ο Παναγιώτης Γιαννάκης τη Δευτέρα
  • ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων στις 27 Οκτωβρίου 2026
  • e-ΕΦΚΑ: Από τις 2 Νοεμβρίου μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συνταξιοδότησης στο Δημόσιο
  • Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων: Γεύμα εργασίας με τον αρχηγό του Λιμενικού
  • Β. Κικίλιας: «Η εξωτερική πολιτική είναι αέναη μάχη - Ούτε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version