ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Πλειστηριασμοί: 185 ολοκληρώθηκαν επιτυχώς μέχρι τις 21 Μαρτίου

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 13:22

Από τους 318 πλειστηριασμούς που διενεργήθηκαν μέχρι τις 21 Μαρτίου, 37 ανεστάλησαν,185 ολοκληρώθηκαν με κατακύρωση του ακινήτου σε υπερθεματιστή, ενώ 96 υπήρξαν άγονοι, σύμφωνα με τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου. 

Πιο συγκεκριμένα, από τους αναρτηθέντες έως και την 21/03/2018 πλειστηριασμούς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΗΛΣΥΠΛΕΙΣ, δηλαδή από τους 318 (στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνονται οι αρχικές εγγραφές των πολλαπλών, αλλά οι μοναδικοί πλειστηριασμοί), 37 ανεστάλησαν και θα επαναληφθούν εν ευθέτω χρόνω, ενώ κανένας δεν ματαιώθηκε. Από τους υπόλοιπους 281, οι 185 ολοκληρώθηκαν με κατακύρωση του ακινήτου σε υπερθεματιστή, ενώ σε 96 δεν υπήρξε συμμετοχή υποψήφιων πλειοδοτών (άγονοι). 

Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και εμπλεκόμενοι στη διαδικασία έχουν πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι δημόσια. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Σταθάκης: Διπλασιάζεται το ποσό για το «Εξοικονομώ κατ' οίκον ΙΙ»

Μπαράζ αυξήσων από τις νέες αντικειμενικές αξίες

επιστροφή στην κορυφή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στημένα παιχνίδια μπάσκετ: Στον ανακριτή ο Παναγιώτης Γιαννάκης τη Δευτέρα
  • ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων στις 27 Οκτωβρίου 2026
  • e-ΕΦΚΑ: Από τις 2 Νοεμβρίου μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συνταξιοδότησης στο Δημόσιο
  • Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων: Γεύμα εργασίας με τον αρχηγό του Λιμενικού
  • Β. Κικίλιας: «Η εξωτερική πολιτική είναι αέναη μάχη - Ούτε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα»
  • Danske Bank becomes the first bank in the Nordic countries to enable business customers to bank through AI agents

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version