Attica Group: Αύξηση των πωλήσεων κατά 10,3% το Α΄ τρίμηνο 2018
Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 12:47Αύξηση των ενοποιημένων πωλήσεων και του μεταφορικού έργου παρουσιάζουν τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου 2018 για την Attica Group, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG).
Συγκεκριμένα, οι ενοποιημένες πωλήσεις ανήλθαν σε 49,43 εκατ. ευρώ έναντι 44,83 εκατ. το α΄ τρίμηνο 2017 (αύξηση 10,3%), ενώ βελτιώθηκαν σημαντικά τα αποτελέσματα προ Φόρων, Χρηματοδοτικών, Επενδυτικών Αποτελεσμάτων και Αποσβέσεων (EBITDA), που παρουσιάζουν ζημιές 1,33 εκατ.ευρώ έναντι 4,00 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο τρίμηνο του 2017.
Η απόκλιση στο EBITDA μεταξύ των δύο τριμήνων οφείλεται κυρίως στην αύξηση του κύκλου εργασιών του Ομίλου, και σημειώθηκε παρά την αυξητική πορεία των τιμών των καυσίμων κατά το α΄ τρίμηνο 2018.
Κατά την περίοδο Ιανουαρίου - Μαρτίου 2018 διακινήθηκαν με τα πλοία του Ομίλου συνολικά 603 χιλ. επιβάτες, έναντι 535 χιλ. το α΄ τρίμηνο 2017, 92 χιλ. Ι.Χ. οχήματα έναντι 79 χιλ. την αντίστοιχη περυσινή περίοδο και 73 χιλ. φορτηγά οχήματα έναντι 68 χιλ. το α΄ τρίμηνο 2017. Εκτελέστηκαν συνολικά 1,1% λιγότερα δρομολόγια σε σχέση με το α΄ τρίμηνο 2017.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Τράπεζα Κύπρου: Παράταση της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Πανίκου Νικολάου έως το 2031 -
TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης -
Σε πανελλαδική απεργία προχωρούν δάσκαλοι και νηπιαγωγοί στις 21 Οκτωβρίου -
Piraeus Port Authority (PPA S.A.) Main Sponsor of Ferry Shipping Summit 2026 -
ΕΑΕΕ: «Εγχειρίδιο Προϊόντων Αστικής Ευθύνης» - Επαγγελματική Ευθύνη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών -
Η ΟΛΠ Α.Ε. κεντρικός χορηγός του Ferry Shipping Summit 2026