Ο Πειραιάς Homeport για το MSC LIRICA το 2021

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 17:57
Ο Πειραιάς Homeport για το MSC LIRICA το 2021

Η MSC Cruises θα δρομολογήσει το MSC Lirica στην αγορά της Ανατολικής Μεσογείου το καλοκαίρι του 2021, που θα έχει ως βάση τον Πειραιά για όλη τη σεζόν.

Το MSC Lirica θα προσφέρει μια νέα, καινοτόμο κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων σε 23 ξεχωριστές διαδρομές μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου 2021 από τον Πειραιά, στις οποίες θα περιλαμβάνονται οι Μύκονος, Χάιφα (Ισραήλ) Λεμεσός (Κύπρος) Ρόδος και Κουσάντασι (Τουρκία) πριν επιστρέψει στον Πειραιά.

Ο κ. Angelo Capurro, Διευθύνων Σύμβουλος της MSC Cruises δήλωσε: «Από τότε που υποδεχθήκαμε για πρώτη φορά τους καλεσμένους μας στα πλοία μας στην Ελλάδα το 2003, η παρουσία μας στη χώρα αυξήθηκε σημαντικά και θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας για την απίστευτη υποστήριξη που παρείχε το ελληνικό ταξιδιωτικό εμπόριο για να μας βοηθήσει να οικοδομήσουμε την επιχείρηση και την επιτυχία μας».

«Η σχέση με την ελληνική κοινότητα ταξιδιωτικών πρακτορείων έχει αναπτυχθεί με τόσο θετικό ρυθμό, ώστε όλοι μπορούμε να προσβλέπουμε στη συνεργασία μας για το καλοκαίρι του 2021 που αναμένεται πολυάσχολο, όταν ο Πειραιάς θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο πρόγραμμα κρουαζιέρας της Ανατολικής Μεσογείου με τους επισκέπτες να επιβιβάζονται από εκεί για πρώτη φορά».

«Καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε ως εταιρία και να εισαγάγουμε περισσότερα πλοία στο στόλο μας, κοιτάζoντας το μέλλον είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μεγαλύτερη παρουσία στην Ελλάδα».

MSC Angelo Capurro

Το MSC Lirica προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία κρουαζιέρας με επίκεντρο την κομψότητα, την άνεση και τη φιλοξενία με 992 καμπίνες επισκεπτών.

Μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και άνεσης κυριαρχεί, με υπέροχη εσωτερική όψη από το φουαγιέ και πανοραμική θέα στον ωκεανό από τα παράθυρα που φτάνουν από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Θα βρείτε μια ευρεία επιλογή από σαλόνια και μπαρ, όπως το γοητευτικό μπαρ Beverly Hills ή η παραδοσιακή αγγλικού στιλ Lord Nelson Pub, το τέλειο μέρος για ένα ποτό πριν το θέατρο.

Για οικογένειες, υπάρχουν εκπληκτικοί χώροι για παιδιά που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την LEGO Group και την Chicco, καθώς και ένα πάρκο ψεκασμού και δύο πισίνες, που συνοδεύονται από ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά όλων των ηλικιών.

Το MSC Aurea Spa προσφέρει ένα καταφύγιο για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν και το Broadway Theatre προσφέρει άφθονη διασκέδαση κάθε βράδυ. Και με δύο κύρια εστιατόρια, έναν μπουφέ και το δημοφιλές Kaito Sushi Bar, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε επίσημες ή πιο casual επιλογές για φαγητό.

Η MSC Cruises σχεδιάζει να φέρει τους επισκέπτες της στην Αθήνα από τη Βόρεια Ευρώπη μέσα από τις προσφορές MSC Fly & Cruise για να επιβιβαστούν στα πλοία της στο ελληνικό λιμάνι.

Προδιαγραφές της MSC Lirica:

https://www.msccruises.com/en-gl/Discover-MSC/Cruise-Ships/MSC-Lirica.aspx

Όνομα πλοίου MSC Lirica

Μεικτή χωρητικότητα 65,591 GT
Μέγιστη χωρητικότητα επιβατών 2,679
Μέλη πληρώματος 721
Αριθμός καμπίνων 992
Μήκος / πλάτος / ύψος 274,9 m / 32 m / 54 m
Μέγιστη ταχύτητα 21,7 κόμβων

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok