Celestyal Cruises: Συνεργασία με την διεθνούς φήμη Ελληνίδα σεφ Diane Kochilas

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 13:32
Celestyal Cruises: Συνεργασία με την διεθνούς φήμη Ελληνίδα σεφ Diane Kochilas

Η Celestyal Cruises υπερήφανα ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Diane Kochilas από την εκπομπή της δημόσιας αμερικανικής τηλεόρασης, «Μy Greek Table», για μια νέα θεματική ελληνική κρουαζιέρα με έμφαση στη γαστρονομία.


Η Celestyal Cruises, βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και τη Μεσόγειο, με χαρά ανακοινώνει μια σειρά ειδικών δράσεων σε συνεργασία με την διάσημη σεφ, Diane Kochilas, επικεφαλής συγγραφέα μαγειρικών βιβλίων των New York Times, δημιουργό και συμπαρουσιάστρια της εκπομπής «My Greek Table» του δικτύου PBS, παρουσιάστρια της εκπομπής «Τι θα φάμε σήμερα Μαμά;» στην ελληνική τηλεόραση και αυθεντία στο θέμα της επίδρασης της κουζίνας Blue Zone στην μακροζωία. Η συνεργασία αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ανάδειξης της Ελλάδας και της ελληνικής κουζίνας στις κρουαζιέρες της εταιρείας. Η πρώτη από αυτές τις μοναδικές δράσεις θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2020, στην θεματική 7ήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο», με τίτλο «My Greek Table at Sea with Celestyal», εμπνευσμένη από την τηλεοπτική σειρά της σεφ. Η Celestyal είναι επίσης υπερήφανος χορηγός της εκπομπής «My Greek Table» του δικτύου PBS.
Η κρουαζιέρα θα περιλαμβάνει ειδικές ομιλίες που θα αφορούν στην ελληνική κουζίνα και τις διατροφικές συνήθειες της Blue Zone διατροφής, καθώς και παρουσιάσεις μαγειρικής από την κα. Kochilas. Οι επιβάτες της κρουαζιέρας «My Greek Table at Sea with Celestyal» θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε γαστρονομικές εξορμήσεις, συνοδευόμενοι από την κα Kochilas στη Μύκονο, τη Σαντορίνη, το Ηράκλειο (Κρήτη) και το Βόλο (Μετέωρα), πραγματοποιώντας επισκέψεις σε τοπικές αγορές τροφίμων, σε εστιατόρια και σε καταστήματα που εξειδικεύονται στα καλύτερα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, καθώς και στη νέα, καινοτόμο ελληνική κουζίνα. Η κρουαζιέρα θα επισκεφτεί, επίσης, την Κωνσταντινούπολη και το Τσανάκαλε στην Τουρκία. Η 7ήμερη κρουαζιέρα «My Greek Table at Sea with Celestyal», περιλαμβάνει τρεις επιλεγμένες εκδρομές, ομιλίες, μαγειρικές εκδηλώσεις, αλλά και την all-inclusive Celestyal εμπειρία, με το πακέτο απεριόριστης κατανάλωσης ποτών, γευμάτων εν πλω, διασκέδασης, επιβαρύνσεις επιβίβασης και φιλοδωρήματα να περιλαμβάνονται στο ναύλο.

diane kochilas

Η Celestyal Cruises, γνωστή για την προώθηση της ελληνικής κουζίνας και φιλοξενίας, θα επεκτείνει τη συνεργασία της με την κα. Kochilas, ώστε να μπορέσει να εμπλουτίσει τα μενού που προσφέρονται σε όλα τα δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν το 2020. Τα νέα μενού θα περιλαμβάνουν γεύσεις εμπνευσμένες από την τοπική κουζίνα, με αποκλειστικές προτάσεις καθημερινά που θα φέρουν την υπογραφή της διάσημης σεφ.

Ο Leslie Peden, Επικεφαλής Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruise, δήλωσε σχετικά με την συνεργασία: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας με την τόσο αγαπητή Diane, που αποτελεί πρότυπο στο χώρο της γαστρονομίας και αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας που επιθυμούμε να προσφέρουμε. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί της, αναδεικνύοντας περισσότερο τις ελληνικές μας ρίζες, μέσα από τις γαστρονομικές μας προτάσεις και εξορμήσεις, αλλά και τις εμπειρίες εν πλω, που θα προσφέρουν στους επισκέπτες μας αυθεντικές και διευρυμένες εμπειρίες σε σχέση με το προορισμό, τις οποίες δεν μπορεί να προσφέρει καμία άλλη εταιρεία στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο».

«Είμαι ενθουσιασμένη που «ταξιδεύω» με τη Celestyal Cruises, γιατί έχω την ευκαιρία να μοιραστώ με άλλους την αγάπη μου για την ελληνική κουζίνα, τις τοπικές της γεύσεις, τα προϊόντα της και τις υγιεινές ιδιότητες αυτών. Η Ελλάδα είναι ένας καταπληκτικός γαστρονομικός προορισμός, με «νόστιμες» περιπέτειες σε κάθε λιμάνι! Το ενδιαφέρον που μοιράζομαι με την εταιρεία για τον ελληνικό πολιτισμό και φαγητό, είναι αυτό που μας ένωσε και κατέστησε τη συμμετοχή μου σε αυτή την εκδήλωση ως φυσικό επακόλουθο», δήλωσε η Diane Kochilas, δημιουργός και συμπαρουσιάστρια του «My Greek Table», του δικτύου PBS. Επιπλέον συμπλήρωσε: «Είναι αυτή η αμοιβαία αγάπη για την Ελλάδα που οδήγησε την Celestyal Cruises να αγκαλιάσει και να υποστηρίξει το «My Greek Table».

Μαγειρικές επιδείξεις, ομιλίες και ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού εν πλω θα περιλαμβάνονται στις επόμενες κρουαζιέρες στο Αιγαίο.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok