Δωρεά υγειονομικού υλικού από την ΟΛΠ Α.Ε. σε Δήμους του Δυτικού Τομέα Αθηνών
Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 19:06Η ΟΛΠ Α.Ε. στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης, προχώρησε στη δωρεά υγειονομικού υλικού (προστατευτικές μάσκες και γάντια) στους Δήμους του Δυτικού Τομέα Αθηνών και συγκεκριμένα στους ακόλουθους Δήμους: Περιστερίου, Πετρούπολης, Ιλίου, Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας, Χαϊδαρίου, Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Πρόκειται για περιοχές στις οποίες διαμένουν πολλές οικογένειες εργαζομένων της ΟΛΠ Α.Ε. Το υλικό προορίζεται για τις ανάγκες και την προστασία των εργαζομένων των Δήμων στον τομέα καθαριότητας, που συνεχίζουν υπό αντίξοες συνθήκες το σημαντικό έργο τους.
Η παράδοση του υγειονομικού υλικού πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20.05.2020, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών & Βουλευτή Β’ Αθήνας - Δυτικού Τομέα κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη από τον Πρόεδρο της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Υu Zenggang και τον κ. Αθανάσιο Λιάγκο Μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ Α.Ε. & Σύμβουλο Διοίκησης. Εκ μέρους των Δήμων παρέστησαν: ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Δήμαρχος Πετρούπολης κ. Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρος Μίχος, o Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Βαγγέλης Ντηνιακός και ο Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων – Καματερού κ. Σταύρος-Γεώργιος Τσίρμπας. Συνολικά διατέθηκαν 10.000 μάσκες και 10.000 γάντια.
Και η σημερινή δωρεά εντάσσεται στην κοινωνική δράση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς σε συνεργασία με τον όμιλο της COSCO SHIPPING για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην Ελλάδα.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Υu Zenggang: «Χαιρόμαστε που μπορούμε να επεκτείνουμε την προσφορά μας και σε περιοχές πέραν των παραλιμένιων Δήμων. Η ΟΛΠ Α.Ε. στέκεται συμπαραστάτης στο σημαντικό έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης υποστηρίζοντας έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες».
Σχετικά Άρθρα
- Η ΟΛΠ Α.Ε. κεντρικός χορηγός του Ferry Shipping Summit 2026
- Ειδική βράβευση της ΟΛΠ Α.Ε. για τη συμπλήρωση 10 ετών από την είσοδο της COSCO στη μετοχική της σύνθεση στο 9ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών ITC 2026
- ΟΛΠ Α.Ε.: Για δεύτερη χρονιά το Πρόγραμμα Υποτροφιών “Kunpeng Scholarship”, με διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια
- ΟΛΠ Α.Ε.: Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων Α΄ Εξαμήνου 2026 Ανθεκτικά Έσοδα – Επιτάχυνση επενδυτικού προγράμματος
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ενημερωτική εκδήλωση της ΕΑΕΕ με κεντρικό μήνυμα «Φυσικές καταστροφές - Χτίζοντας μια πιο ανθεκτική Ελλάδα» -
Β. Κικίλιας από το Τόκιο: «Εμβάθυνση της ναυτιλιακής συνεργασίας Ελλάδας-Ιαπωνίας με έμφαση στους λιμένες, τα ναυπηγεία και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας» -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου -
Εθνική Ασφαλιστική: Επίσημος Χορηγός του 18ου Greece Race for the Cure -
Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών -
ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες