"Αγκυρα ρίχνει" το Ιονίς
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 20:59Mε ανακοίνωση της η πλοιοκτήτρια εταιρεία του «Ιονίς» ενημερώνει τους επιβάτες ότι το πλοίο από σήμερα, Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, δεν θα εκτελεί τα καθημερινά του δρομολόγια Πειραιάς -Αίγινα και αντίστροφα λόγω της ετήσιας υποχρεωτικής ακινησίας του.
Η ανακοίνωση της εταιρείας: «Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι από Δευτέρα 16/11 θα σταματήσουν τα δρομολόγια του Ιονίς, ώστε να γίνουν οι ετήσιες επιθεωρήσεις και οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης του πλοίου μας, βάση των κανονισμών των πλοίων με ελληνική σημαία! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την προτίμηση σας!».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Eurobank: Καλύτερη ψηφιακή τράπεζα στην Ελλάδα για ιδιώτες και επιχειρήσεις από το Global Finance -
Δήμος Αθηναίων: Πρεμιέρα για το AthensCharge και τη νέα εποχή στην ηλεκτροκίνηση -
Τράπεζα Κύπρου: Στις κορυφαίες τράπεζες του κόσμου - Η μοναδική κυπριακή στη λίστα του Forbes -
Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα και JOIST ενώνουν δυνάμεις για την καινοτομία και την ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων -
Συνεργασία Pfizer και ΕΚΕΒΕ «Αλέξανδρος Φλέμιγκ» για την ψηφιακή καινοτομία στη βιοϊατρική -
QIC Enhances Its Digital Ecosystem with New Features