ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία την Πέμπτη λόγω συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ

Τετάρτη, 30 Απριλίου 2025 12:04

Δεμένα θα παραμείνουν την Πέμπτη τα πλοία σε όλη τη χώρα λόγω της συμμετοχής της Πανελλαδικής Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην πανελλαδική - πανεργατική 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη φετινή Πρωτομαγιά.

Η κινητοποίηση αρχίζει στις 00:01 της Πέμπτης και λήγει στις 24:00 της ίδιας ημέρας. Τα ναυτεργατικά σωματεία αναμένεται να πραγματοποιήσουν τη συγκεκριμένη ημέρα απεργιακές συγκεντρώσεις.

«Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, ως το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο όλου του ναυτεργατικού δυναμικού της χώρας μας, αποτίει φόρο τιμής σε όλους όσους αγωνίστηκαν και πολλές φορές έδωσαν και τη ζωή τους για τα δικαιώματα των ναυτεργατών αλλά και όλων των εργαζομένων όπου γης», αναφέρει σε μήνυμά του με αφορμή τον αυριανό εορτασμό για την εργατική Πρωτομαγιά ο γενικός γραμματέας της ΠΝΟ, Μανώλης Τσικαλάκης.

Toνίζει ότι το συνδικαλιστικό όργανο των ναυτικών αγωνίζεται καθημερινά για όλα τα προβλήματα των συναδέλφων με αιχμή του δόρατος την ύπαρξη, υπογραφή και ανανέωση των ΣΣΕ σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την υπεράσπιση της διαδικασίας των συλλογικών διαπραγματεύσεων, την κατάργηση των νόμων για τις μειωμένες οργανικές συνθέσεις των πλοίων, την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

CNL Capital: Ρεκόρ εσόδων το 2024, μειωμένη η κερδοφορία

Η startup Vsltec ανακοινώνει τον διορισμό του Μάνου Κουκουβιού ως Chief Operating Officer (COO)

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια στις 28 Φεβρουαρίου - 24ωρη απεργία ΠΝΟ για τα Τέμπη
  • Β. Κικίλιας στη συνάντηση με ΠΝΟ: «Θα συνεργαστούμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια προς όφελος των ναυτικών και της ναυτιλιακής κοινότητας»
  • ΠΝΟ: Εικοσιτετράωρη απεργία στις 9 Απριλίου - Συμμετέχει στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ
  • Δεμένα αύριο τα πλοία λόγω 24ωρης απεργίας για την τραγωδία των Τεμπών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου
  • Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση χρήσης κοινωνικών δικτύων από ανηλίκους κάτω των 15 ετών
  • Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v G. P. Zafirakis with Classic Maritime
  • FARAD S.A. marks a new era of growth at its state-of-the-art facilities in Paiania
  • Top Ships Inc. Announces Acquisition of four High Specification Ice Class 1A Newbuilding MR Tankers and Gross Revenue Backlog of about $1.24 Billion
  • Lemonade Autonomous Car adds support for Tesla FSD V14 Lite

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version