ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Στο Λονδίνο ο Βασίλης Κικίλιας για την Τακτική Σύνοδο του IMO

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2025 13:42
Στο Λονδίνο έχει μεταβεί ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, για την 34η Τακτική Σύνοδο της Συνέλευσης του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού IMO. Στο πλαίσιο της Συνέλευσης (θα εκφωνήσει εθνική δήλωση) θα συμμετάσχει στη Συνάντηση των Eπικεφαλής Αντιπροσωπειών, που διοργανώνει  ο Γενικός Γραμματέας του ΙΜΟ, Arsenio Dominguez , καθώς και στην τελετή βράβευσης της Ελλάδας στο πλαίσιο του "International Maritime Prize- 2025 IMO Honours for Exceptional Bravery at Sea". 
 
Στο περιθώριο της Συνέλευσης του ΙΜΟ, ο κ. Κικίλιας θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με τον Υπουργό Μεταφορών του Κατάρ, κ. Mohammed bin Abdulla Al Thani, τον Υφυπουργό Μεταφορών της Σαουδικής Αραβίας, Dr Rumaih Al - Rumaih , τον Υφυπουργό Μεταφορών της Κίνας, κ. Li Yang και τον Αναπληρωτή Βοηθό Υπουργό των ΗΠΑ αρμόδιο για θέματα Μεταφορών, Οικονομίας, Ενέργειας και Επιχειρήσεων (Deputy Assistant Secretary for Transportation Affairs Bureau of Economic, Energy and Business Affairs), κ. Marco M. Sylvester.
 
Επίσης, θα παραθέσει  γεύμα εργασίας στον Υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δημοσίων Έργων της Μάλτας, κ. Chris Bonett, την Υφυπουργό Ναυτιλίας της Κύπρου, κα Μαρίνα Χατζημανώλη και τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών της Ιταλίας, κ. Edoardo Rixi.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Αύξηση 0,4% της δύναμης του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Σεπτέμβριο

ΕΒΕΠ: Πρόταση για ναυπήγηση και ανανέωση του γερασμένου μεσογειακού στόλου

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Β. Κικίλιας: «Η πράσινη μετάβαση της ναυτιλίας δεν μπορεί να γίνει εις βάρος των πολιτών - Χρειάζεται ρεαλισμός και σεβασμός στις αντοχές των οικονομιών»
  • Κικίλιας σε Βελόπουλο: «Να πάρει πίσω όσα είπε για το Λιμενικό και τα τουρκικά αλιευτικά»
  • Β. Κικίλιας: «Η δουλειά της κυβέρνησης είναι να στηρίζει τους πολίτες στα δύσκολα»
  • IMO Secretary-General mourns seafarers killed during rescue of hijacked ship

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών
  • ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες
  • Allianz SE, Εθνική Τράπεζα και Allianz Ελλάδος υπέγραψαν οριστική συμφωνία για μειοψηφική συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία bancassurance
  • Πέθανε η ηθοποιός Μπέτυ Βαλάση
  • Τράπεζα Κύπρου: Παράταση της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Πανίκου Νικολάου έως το 2031
  • TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version