ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Στην Κύπρο ο Β. Κικίλιας για την 9η Τριμερή Συνάντηση για τη Ναυτιλία

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2026 12:15

Στην Κύπρο έχει μεταβεί ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να συμμετάσχει στην 9η Τριμερή Συνάντηση Κύπρου – Ελλάδας – Μάλτας, με τη συμμετοχή της Ιταλίας, που πραγματοποιείται σήμερα στη Λεμεσό.

Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθούν η περαιτέρω ενίσχυση και ο συντονισμός της συνεργασίας των τεσσάρων χωρών, με στόχο τη διαρκή διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής ναυτιλίας. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (IMO) για το διεθνές πλαίσιο απανθρακοποίησης της ναυτιλίας, καθώς και στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την αναθεώρηση του συστήματος εμπορίας ρύπων της ΕΕ για τη ναυτιλία (EU ETS Maritime).

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, θα ακολουθήσει κοινή Συνέντευξη Τύπου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Β. Κικίλιας - Minoru Kiuchi: Ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας – Ιαπωνίας σε ναυτιλία, ναυπηγεία και λιμένες

Β. Κικίλιας στη συνάντηση υπουργών Ναυτιλίας Κύπρου – Ελλάδας – Μάλτας – Ιταλίας: «Κοινή μας προσπάθεια να προστατεύσουμε τις ευρωπαϊκές οικογένειες και κοινωνίες»

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Β. Κικίλιας από το Τόκιο: «Εμβάθυνση της ναυτιλιακής συνεργασίας Ελλάδας-Ιαπωνίας με έμφαση στους λιμένες, τα ναυπηγεία και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας»
  • Β. Κικίλιας: «Η πράσινη μετάβαση της ναυτιλίας δεν μπορεί να γίνει εις βάρος των πολιτών - Χρειάζεται ρεαλισμός και σεβασμός στις αντοχές των οικονομιών»
  • Κικίλιας σε Βελόπουλο: «Να πάρει πίσω όσα είπε για το Λιμενικό και τα τουρκικά αλιευτικά»
  • Β. Κικίλιας: «Η δουλειά της κυβέρνησης είναι να στηρίζει τους πολίτες στα δύσκολα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Β. Κικίλιας από το Τόκιο: «Εμβάθυνση της ναυτιλιακής συνεργασίας Ελλάδας-Ιαπωνίας με έμφαση στους λιμένες, τα ναυπηγεία και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας»
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου
  • Εθνική Ασφαλιστική: Επίσημος Χορηγός του 18ου Greece Race for the Cure
  • Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών
  • ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες
  • Allianz SE, Εθνική Τράπεζα και Allianz Ελλάδος υπέγραψαν οριστική συμφωνία για μειοψηφική συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία bancassurance

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version