ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Hγετική θέση της Τράπεζας Πειραιώς στην αγορά εταιρικών ομολόγων

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 12:20

Η Τράπεζα Πειραιώς επιβεβαιώνει τη στήριξή της στις ελληνικές επιχειρήσεις, με τη συμμετοχή της ως Συντονιστής Κύριος Ανάδοχος, στη Δημόσια Προσφορά για την Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους €500 εκατ. της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. και την εισαγωγή των ομολογιών στην Κατηγορία τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η ομολογιακή έκδοση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κατέγραψε υψηλή ζήτηση από πλευράς επενδυτών και αποτελεί την μεγαλύτερη σε μέγεθος έκδοση του ελληνικού χρηματιστηρίου, έχει δε ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι η πρώτη που πραγματοποιήθηκε στην εγχώρια κεφαλαιαγορά μετά την εκδήλωση της πανδημίας του Covid-19.

Η νέα αυτή συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς, αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση και πιστοποιεί τη σταθερή βούλησή της, για την υποστήριξη του αγροτικού επιχειρείν και την ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

Η συμμετοχή της Τράπεζας Πειραιώς στην έκδοση ομολογιακού δανείου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ αποτυπώνει τον ηγετικό ρόλο της Τράπεζας στην αγορά εταιρικών ομολόγων του Χ.Α. Ο Όμιλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, στην παρούσα, δύσκολη συγκυρία, ολοκλήρωσε μια έκδοση μεγάλου ύψους, συγκεντρώνοντας σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον. Η Τράπεζα Πειραιώς συνέβαλε καίρια στην επιτυχία αυτή, στο πλαίσιο της συνεπούς και σταθερής δέσμευσής της για τη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και το υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Η Εθνική Τράπεζα αρωγός στην προσπάθεια των επιχειρήσεων για άντληση κεφαλαίων

Alpha Bank: Συνεχίζει να στηρίζει τις Μονάδες Υγείας των ελληνικών νησιών μέσω του προγράμματος «Μαζί, με στόχο την υγεία»

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Πειραιώς: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος «Ψηφιακή Αυτονομία 60+»
  • Διεθνής Πιστοποίηση Τοp Employer Greece 2026 για την Πειραιώς
  • Η Πειραιώς χρηματοδοτεί αντιπλημμυρικά έργα στη Δυτική Αττική
  • Τράπεζα Πειραιώς: Ξεκινούν οι νέοι κύκλοι των δράσεων EQUALL για την ισότητα των φύλων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου
  • Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση χρήσης κοινωνικών δικτύων από ανηλίκους κάτω των 15 ετών
  • Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v G. P. Zafirakis with Classic Maritime
  • FARAD S.A. marks a new era of growth at its state-of-the-art facilities in Paiania
  • Top Ships Inc. Announces Acquisition of four High Specification Ice Class 1A Newbuilding MR Tankers and Gross Revenue Backlog of about $1.24 Billion
  • Lemonade Autonomous Car adds support for Tesla FSD V14 Lite

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version