Société Générale: Κέρδη στο γ΄ τρίμηνο για πρώτη φορά το 2020
Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 14:17Καθαρά κέρδη στα 862 εκατ. ευρώ, υψηλότερα από τα 854 εκατ. ευρώ πριν από έναν χρόνο, ανακοίνωσε για το γ΄ τρίμηνο του έτους η τρίτη μεγαλύτερη τράπεζα της Γαλλίας, Société Générale.
Μετά από δύο δύσκολα τρίμηνα, τα έσοδα από τις μετοχές αυξήθηκαν σχεδόν τέσσερις φορές σε σχέση με το β΄ τρίμηνο και ήταν υψηλότερα κατά 5,1% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ενώ τα συνολικά έσοδα μειώθηκαν κατά 2,9% στα 5,81 δισ. ευρώ, χαμηλότερα απ' ό,τι ανέμεναν οι αναλυτές.
Ο διευθύνων σύμβουλος, Frederic Oudea, δήλωσε πως τα αποτελέσματα γ΄ τριμήνου της τράπεζας απεικονίζουν την ικανότητα όλων των δραστηριοτήτων να ανακάμψουν, μετά από την περίοδο του lockdown, και να προσαρμοστούν σε ένα πολύ αβέβαιο περιβάλλον.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
Σχετικά Άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Aon Forecasts 9% Average Increase in Global Medical Plan Costs for 2027 -
PPA S.A. Receives Special Award Marking 10 Years Since COSCO SHIPPING Joined Its Shareholding Structure Award presented at the 9th Infrastructure and Transport Conference ITC 2026 -
Στρατηγικός Διάλογος Ελλάδας–ΗΠΑ: Υπεγράφη η συμφωνία με το Υπουργείο Ναυτιλίας για την αναγνώριση πιστοποιητικών ναυτικών -
Κτηματολόγιο: Ένταξη των Δήμων Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου στο ψηφιακό σύστημα -
Ειδική βράβευση της ΟΛΠ Α.Ε. για τη συμπλήρωση 10 ετών από την είσοδο της COSCO στη μετοχική της σύνθεση στο 9ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών ITC 2026 -
Αθώοι οι δύο ψαράδες για τον θάνατο Βαλυράκη - Έφεση από την οικογένεια