Η Prodege (ΗΠΑ) εξαγοράζει την Pollfish

Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 14:55
Η Prodege (ΗΠΑ) εξαγοράζει την Pollfish

Το Piraeus JEREMIE Technology Catalyst Fund (PJ Tech Catalyst Fund), το venture capital fund με επενδυτές την Τράπεζα Πειραιώς και το European Investment Fund (EIF), ανακοινώνει την πώληση της εταιρίας Pollfish που έχει στο χαρτοφυλάκιό του στην αμερικανική εταιρία Prodege, με έδρα την Καλιφόρνια.

Η Pollfish (www.pollfish.com) είναι μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα που επιτρέπει σε εταιρίες και ιδιώτες να πραγματοποιούν έρευνες αγοράς (online market research), χρησιμοποιώντας ένα εύχρηστο διαδραστικό ερωτηματολόγιο (online mobile survey). Η εταιρία μέσω της πλατφόρμας που έχει δημιουργήσει έχει τη δυνατότητα να διανέμει τα ερωτηματολόγια στα κινητά τηλέφωνα περισσότερων από μισό δις. καταναλωτών σε όλο τον κόσμο και να λαμβάνει απαντήσεις με ακρίβεια και σε πραγματικό χρόνο.

Οι υπηρεσίες της Pollfish επιτρέπουν σε μικρές αλλά και σε μεγάλες εταιρίες της λίστας Fortune 500 να κάνουν έρευνες αγοράς άμεσα χωρίς εξειδικευμένο προσωπικό. Με γραφεία σε Αθήνα και Νέα Υόρκη, η εταιρία έχει εδραιωθεί στην αγορά της Αμερικής, ενώ διαθέτει πελάτες σε περισσότερες από 30 χώρες.

Η Prodege (www.prodege.com), είναι μια μεγάλη αμερικανική εταιρεία διαδικτυακού μάρκετινγκ, δημοσκοπήσεων καταναλωτών και έρευνας αγοράς με έδρα την Καλιφόρνια. Μέσω της δυναμικής πλατφόρμας της μεγάλες εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων και διαφημιστικές εταιρίες μπορούν να αντλούν στοιχεία που αφορούν το προφίλ των καταναλωτών τους, έτσι ώστε να δημιουργούν στοχευμένες δράσεις μάρκετινγκ και να σχεδιάζουν καταναλωτικά προϊόντα που έχουν απήχηση στο κοινό τους.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εξαγορά της Pollfish από την Prodege, μια κορυφαία αμερικανική εταιρία διαδικτυακού μάρκετινγκ και παροχής δεδομένων αγοράς σε μεγάλες εταιρίες και διαφημιστικές. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Pollfish!» δήλωσε ο Νίκος Αντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος του Piraeus JEREMIE Tech Catalyst Fund (www.pjtechcatalyst.com).

«Η εξαγορά της Pollfish αποτελεί επιβράβευση της σκληρής και επίμονης δουλειάς πρωτίστως των ανθρώπων της εταιρίας αλλά και σε ένα βαθμό των επενδυτών της που οδήγησε στην ανάπτυξη και ανάδειξή της, από μια μικρή, ελληνική τεχνολογική startup, σε μια καινοτόμο εταιρία με παγκόσμια δραστηριότητα», δήλωσε ο Βασίλης Θεοχαράκης που εκπροσωπούσε το PJ Τech Catalyst στο διοικητικό συμβούλιο της Pollfish.

Σχετικά με την Prodege, LLC
Η Prodege (www.prodege.com) είναι διεθνής πλατφόρμα τεχνολογιών αιχμής και υπηρεσιών marketing προς καταναλωτές με παγκόσμια στόχευση. Με βάση την επένδυση της Great Hill Partners, private equity με έδρα στη Βοστόνη, η Prodege ενδυναμώθηκε περαιτέρω, επιδιώκοντας αύξηση εσόδων και προώθησης προϊόντων.

Σχετικά με την Pollfish
Η Pollfish ιδρύθηκε το 2013 (www.pollfish.com) και στοχεύει στη διασύνδεση επιχειρήσεων και καταναλωτών διεθνώς, παρέχοντας υπηρεσίες έρευνας αγοράς.

Σχετικά με την PJ Tech Catalyst Fund
Το PJ Tech Catalyst Fund ιδρύθηκε το 2012 (www.pjtechcatalyst.com). Eίναι venture capital fund με έδρα την Αθήνα και με επενδυτές την Τράπεζα Πειραιώς και το European Investment Fund (EIF).

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok