Τράπεζα Πειραιώς: Νέα Υπηρεσία "Μετατροπή συναλλαγών σε δόσεις" μέσω winbank
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 11:54Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, την υπηρεσία "Μετατροπή Συναλλαγών σε Δόσεις". H νέα υπηρεσία που παρέχεται μέσω της winbank, επιτρέπει στους κατόχους πιστωτικών καρτών της Τράπεζας να πληρώνουν με δόσεις τις αγορές τους, ακόμη και στην περίπτωση που η επιχείρηση με την οποία πραγματοποιούν τη συναλλαγή, δεν δίνει τη δυνατότητα δόσεων.
Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της Τράπεζας μπορούν να αποπληρώνουν γρήγορα και απλά, μέσω του winbank web banking και του winbank mobile app, έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις, εφάπαξ πληρωμές, αξίας από 30€ και άνω που έχουν πραγματοποιήσει εντός των τελευταίων 30 ημερών.
Πρόκειται για έναν καινοτόμο και ευέλικτο τρόπο πληρωμής, ο οποίος διευκολύνει τον οικονομικό προγραμματισμό των κατόχων πιστωτικών καρτών στις καθημερινές τους αγορές, το supermarket, τα έξοδα διακοπών, τη διασκέδασή τους, τις πληρωμές λογαριασμών κοινής ωφελείας και ασφαλίστρων, την εξόφληση άλλων υποχρεώσεών τους καθώς και όποια άλλη συναλλαγή επιθυμούν.
Σχετικά Άρθρα
- Shell: Έως 6% όφελος για πετρέλαιο θέρμανσης με την Τράπεζα Πειραιώς και κουπόνια καυσίμων 45€ με snappi
- Πειραιώς: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος «Ψηφιακή Αυτονομία 60+»
- Διεθνής Πιστοποίηση Τοp Employer Greece 2026 για την Πειραιώς
- Η Πειραιώς χρηματοδοτεί αντιπλημμυρικά έργα στη Δυτική Αττική
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Allstate - September 2026 Monthly Release -
ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 9% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο 2026 σε ετήσια βάση -
Αύξηση 4,8% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας το 9μηνο του 2026 -
QIC Study: Most Motorists in Qatar Choose Car Insurance Based on Reputation, Not Price -
Citigroup: Net income for the third quarter 2026 of $5.2 billion, or $2.85 per diluted share -
Συνάντηση Β. Κικίλια με τον Υπουργό Μεταφορών της Κίνας: Πρόταση υποστήριξης της συμμετοχής ελληνικών εταιρειών παραγωγής ναυτιλιακού εξοπλισμού σε ναυπηγικά έργα στην Κίνα