Εθνική Τράπεζα: Ποια είναι τα μέτρα στήριξης σε ιδιώτες και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις φωτιές στην Αττική
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 13:52Άμεσα μέτρα στήριξης στους ιδιώτες πελάτες και τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες φωτιές στην Αττική, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.
Συγκεκριμένα, θα προσφέρει βοήθεια και στήριξη στους πληγέντες δανειολήπτες, με εξατομικευμένες λύσεις, ανάλογα με τις ειδικότερες ανάγκες κάθε ιδιώτη πελάτη της, αλλά και κάθε επιχείρησης που επλήγη από τις φωτιές στην Αττική.
Τα εξατομικευμένα μέτρα αφορούν ευρύτερα σε διευκολύνσεις και διαμορφώνονται μετά από επικοινωνία με τους δανειολήπτες και σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Συμπεριλαμβάνονται μέτρα όπως η αναστολή πληρωμών για ενήμερους δανειολήπτες, παροχή ρευστότητας για επιχειρήσεις, δυνατότητα μετατροπής κυμαινόμενου σε σταθερό επιτόκιο και προγράμματα διευθέτησης οφειλών για όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες μονιμότερου χαρακτήρα.
Για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της τράπεζας, δημιουργήθηκε αποκλειστική γραμμή επικοινωνίας για την παροχή ενημέρωσης και την υποβολή αιτημάτων.
Η τηλεφωνική γραμμή 2104859222, είναι ενεργή και λειτουργεί από τις 9πμ έως τις 5μμ τις εργάσιμες ημέρες.
Παράλληλα, τα στελέχη των καταστημάτων της τράπεζας και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι των επιχειρήσεων, παραμένουν δίπλα στους πληγέντες προκειμένου να παράσχουν κάθε δυνατή συνδρομή και υποστήριξη.
Σχετικά Άρθρα
- Allianz SE, Εθνική Τράπεζα και Allianz Ελλάδος υπέγραψαν οριστική συμφωνία για μειοψηφική συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία bancassurance
- Stopanska Banka: Νέα κεντρικά γραφεία στα Σκόπια για τη θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας
- Εθνική Τράπεζα: Τριήμερη παρουσία στο οικοσύστημα καινοτομίας της Κύπρου
- Εθνική Τράπεζα - Skroutz: Ένας χρόνος συνεργασίας στις πληρωμές και την επιβράβευση αγορών
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
WTW launches RiskAgility Financial Modeler with expanded agentic capabilities -
Blue Carrier 2: Διαβεβαιώσεις για αποζημιώσεις από την Attica Group -
Allstate - September 2026 Monthly Release -
ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 9% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο 2026 σε ετήσια βάση -
Αύξηση 4,8% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας το 9μηνο του 2026 -
QIC Study: Most Motorists in Qatar Choose Car Insurance Based on Reputation, Not Price