Τράπεζα Πειραιώς: Προχωρεί σε έκδοση ομολόγου Tier 2
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 13:13Σε έκδοση ομολόγου Tier 2 με ωρίμανση στην 11ετία και δικαίωμα ανάκλησης σε έξι έτη προχωράει η Τράπεζα Πειραιώς.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η Τράπεζα έχει δώσει εντολή στις Barclays, Deutsche Bank, Goldman Sachs Bank Europe SE, Morgan Stanley, Nomura και UBS Investment Bank για να ξεκινήσει επικοινωνία με τους επενδυτές.
Η έκδοση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος EMTN της Πειραιώς, ενώ αναμένεται να αξιολογηθεί με Ba3 από τη Moody’s.
Παράλληλα, η Πειραιώς έδωσε εντολή σε Barclays, Deutsche Bank, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Nomura και UBS για την πρόωρη επαναγορά με μετρητά, ομολόγων από την έκδοση Tier 2 με ωρίμανση στις 19 Φεβρουαρίου 2030, ύψους 500 εκατ. ευρώ, με κουπόνι 5,5%.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ενημερωτική εκδήλωση της ΕΑΕΕ με κεντρικό μήνυμα «Φυσικές καταστροφές - Χτίζοντας μια πιο ανθεκτική Ελλάδα» -
Β. Κικίλιας από το Τόκιο: «Εμβάθυνση της ναυτιλιακής συνεργασίας Ελλάδας-Ιαπωνίας με έμφαση στους λιμένες, τα ναυπηγεία και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας» -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου -
Εθνική Ασφαλιστική: Επίσημος Χορηγός του 18ου Greece Race for the Cure -
Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών -
ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες