Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο ταξίδι εσωτερικού της Brokers Union για φέτος, το οποίο έλαβε χώρα στα Καμένα Βούρλα στο ξενοδοχείο Galini Wellness Resort & Spa.
Στο ταξίδι έλαβαν μέρος 45 συνεργάτες οι οποίοι πέτυχαν τον παραγωγικό στόχο του διαγωνισμού. Μέρος της χορηγίας της εκδρομής ανέλαβε η Ατλαντική Ένωση, η οποία και συμμετείχε με τέσσερα άτομα των Πωλήσεων αλλά και των παραγωγικών Τμημάτων.
Το πρώτο μέρος του σεμιναρίου βασιζόταν στην εκπαίδευση και ανάπτυξη του Δικτύου, σε όσα προβλέπει η νέα Οδηγία IDD, καθώς και στις μηχανογραφικές αναπτύξεις της BROKERS UNION, με σκοπό τη διευκόλυνση των Συνεργατών στην καθημερινότητά τους και στην απόλυτη τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας. Στο δεύτερο μέρος, η Ατλαντική Ένωση έκανε μια συνοπτική αναδρομή στην ιστορία της εταιρείας, ενώ προχώρησε και σε παρουσίαση των ιδιαίτερα ανταγωνιστικών προγραμμάτων της.
Η βραδιά έκλεισε με γεύμα και διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Brokers Union: Ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 13:26ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών
-
ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες
-
Allianz SE, Εθνική Τράπεζα και Allianz Ελλάδος υπέγραψαν οριστική συμφωνία για μειοψηφική συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία bancassurance
-
Πέθανε η ηθοποιός Μπέτυ Βαλάση
-
Τράπεζα Κύπρου: Παράταση της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Πανίκου Νικολάου έως το 2031
-
TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης


