ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Σημείο Εξυπηρέτησης κωφών επισκεπτών με χρήση της εφαρμογής IRIS
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 14:40Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική προχώρησε, πρώτη από τον ασφαλιστικό κλάδο, στη δημιουργία σημείου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των βαρήκοων ή κωφών επισκεπτών της, με τη χρήση της εφαρμογής IRIS (relay service).
Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, η οποία δημιουργήθηκε από την εταιρεία BEVICA σε συνεργασία με το ΕΙΚ (Εθνικό Ίδρυμα Κωφών), ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να λάβει άμεσα διερμηνεία από και προς τη νοηματική γλώσσα, με εξ’ αποστάσεως διερμηνέα. Για τον σκοπό αυτό διαμορφώθηκε ειδικός προσβάσιμος χώρος στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας, στον οποίο έχει τοποθετηθεί ηλεκτρονική συσκευή, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται άμεση και ασφαλής σύνδεση με το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών.
Η ΜΙΝΕΤΤΑ θα συνεχίσει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, όπως βέβαια και στις κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται μεγαλύτερη υποστήριξη, κάτι άλλωστε που αποτελεί και βασικό πυλώνα των δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας της Εταιρείας.
Σχετικά Άρθρα
- ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Εργαζόμενοι και συνεργάτες έδωσαν τη δική τους «νότα» στην Εξυπηρέτηση για 11η συνεχή χρονιά
- ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Νέα Γενιά Ασφαλιστικών Προγραμμάτων (Gen2) τα οποία συνδυάζουν καλύψεις των Κλάδων Ζωής & Υγείας
- ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Κέρδη 11,3 εκατ. ευρώ - Διεύρυνση πελατολογίου 22% για το 2025
- ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Βράβευση διακριθέντων Συνεργατών σε εκδήλωση στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Στημένα παιχνίδια μπάσκετ: Στον ανακριτή ο Παναγιώτης Γιαννάκης τη Δευτέρα -
ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων στις 27 Οκτωβρίου 2026 -
e-ΕΦΚΑ: Από τις 2 Νοεμβρίου μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συνταξιοδότησης στο Δημόσιο -
Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων: Γεύμα εργασίας με τον αρχηγό του Λιμενικού -
Β. Κικίλιας: «Η εξωτερική πολιτική είναι αέναη μάχη - Ούτε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα» -
Danske Bank becomes the first bank in the Nordic countries to enable business customers to bank through AI agents