Εγκαίνια και Συνέντευξη Τύπου στην ERGO Marathon Expo

Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 15:15

Με τα εγκαίνια της ERGO Marathon Expo και τη Συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε χθες η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας στις 9-10 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα χθες, παρουσία του Δημάρχου Μαραθώνα κου Στέργιου Τσίρκα, του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ, κου Κώστα Παναγόπουλου, και του Διευθυντή Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, κου Στάθη Τσαούση, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της επίσημης εμπορικής έκθεσης του Μαραθωνίου “ERGO Marathon Expo” στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do), στην οποία η ERGO είναι Ονομαστικός Χορηγός και συμμετέχει με παρουσία στο χώρο με κεντρικό περίπτερο.

Η ERGO Marathon Expo αποτελεί τη σημαντικότερη εμπορική Έκθεση αφιερωμένη στον αθλητισμό, που συνοδεύει με τεράστια επιτυχία τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, έναν παγκόσμιο θεσμό που πέρα από τον αθλητικό του χαρακτήρα, διακρίνεται για την πολιτιστική του διάσταση. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Αυθεντικού Μαραθωνίου, καθώς είναι η πρώτη επαφή του επισκέπτη δρομέα με το μοναδικό αυτό διεθνές αθλητικό γεγονός.

4. Περίπτερο της ERGO

Στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τα εγκαίνια της ERGO Marathon Expo με την παρουσία φορέων και αθλητών, o Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Παναγόπουλος, τόνισε πως φέτος η διοργάνωση κατέγραψε ρεκόρ εγγραφών, καθώς το όριο των 60.000 συμπληρώθηκε, ενώ δήλωσε πως αισθάνονται, ως διοργανωτές, ιδιαίτερα ασφαλείς καθώς όλοι οι δρομείς προστατεύονται από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια του αγώνα, με την εγγύηση της ERGO.

Ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, κος Στάθης Τσαούσης, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι όλοι οι άνθρωποι της ERGO, όχι μόνο η διοίκηση και το προσωπικό, αλλά και οι 3.500 περίπου συνεργάτες μας, γιατί για ακόμα μια χρονιά στηρίζουμε ως μεγάλος χορηγός του ΣΕΓΑΣ τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Είμαστε ονομαστικός χορηγός της Marathon Expo, που αποτελεί τη σημαντικότερη εμπορική έκθεση αφιερωμένη στον αθλητισμό. Μια έκθεση που εξελίσσεται κάθε χρόνο και γίνεται ανταγωνιστικότερη με πολλές αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού. H εταιρεία μας έχει επιλέξει ήδη από το 2011 να σταθεί αρωγός σε αυτό το έργο του ΣΕΓΑΣ για την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στη χώρα μας προσφέροντας τις ασφαλιστικές μας υπηρεσίες σε όλους τους δρομείς κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παράλληλα συμμετέχουμε κι εμείς ενεργά στη διοργάνωση με τη δική μας ERGO Running Team η οποία φέτος έσπασε το δικό της ρεκόρ, καθώς πλέον αριθμεί 460 μέλη». Τέλος, ο κος Τσαούσης καλωσόρισε στην Αθήνα και στη διοργάνωση του Μαραθωνίου, εκτός από τους ελίτ αθλητές, και τους 140 δρομείς από 7 Περιφέρειες της χώρας που θα συμμετέχουν στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO, ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία και τόνισε ότι η εταιρεία θα είναι εκεί για να τους εμψυχώνει να πραγματοποιήσουν το δικό τους ΕΡΓΟ.

3. Με τους ελιτ αθλητές

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok