Ευρωπαϊκή Πίστη: Επιτυχής ολοκλήρωση των Τηλε-Συνεδρίων με το Δίκτυο Πωλήσεών της

Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 12:45
Ευρωπαϊκή Πίστη: Επιτυχής ολοκλήρωση των Τηλε-Συνεδρίων με το Δίκτυο Πωλήσεών της

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Τηλε-Συνέδρια της Εταιρίας με Συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεων, τα οποία πραγματοποιήθηκαν μέσω ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας, το διάστημα 14 έως 27 Ιανουαρίου 2021.

Τα Τηλε-Συνέδρια είχαν αντικείμενο τον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, τους στόχους και τις προτεραιότητες του τρέχοντος έτους, καθώς και τα μέσα επίτευξής τους και είχαν την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν πάνω από 2.000 Συνεργάτες της Εταιρίας.

Την εισαγωγική ομιλία σε κάθε Τηλε-Συνέδριο πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, ο οποίος παρουσίασε τη διακεκριμένη πορεία της Εταιρίας, η οποία δραστηριοποιείται 43 χρόνια στην Ασφαλιστική Αγορά. Ανέδειξε την εξέλιξη των μεγεθών της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, ιδίως του υψηλού δείκτη φερεγγυότητάς της SCR και τόνισε πως η διαχρονική επιτυχία της Εταιρίας βασίστηκε στην Εντιμότητα, στη Συνέπεια, στη Φιλεργατικότητα και στη Χρηστή Διαχείριση. Αρχές οι οποίες αποτελούν τον οδηγό για την επίτευξη των νέων στόχων της Εταιρίας.

Στην ομιλία του ο κ. Χ.Γεωργακόπουλος παρουσίασε τους στρατηγικούς στόχους για το 2021 και την ανάδειξη όλων των μέσων που η Εταιρία προσφέρει για την επίτευξή τους, προσκαλώντας τους Συνεργάτες της Εταιρίας σε μια συμφωνία σύμπραξης για την επίτευξη ενός συνειδητού στόχου, που τα χαρακτηριστικά του είναι η βελτίωση του εισοδήματος των Συνεργατών, η ανάδειξη της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη ως κορυφαίας Ασφαλιστικής Εταιρίας και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς την κοινωνία για την πλήρη διασφάλιση των αγαθών όπως: το Εισόδημα, η Οικογένεια, η Περιουσία και η Ποιότητα Ζωής.

Στη συνέχεια, οι Διευθυντές Πωλήσεων της Εταιρίας αναφέρθηκαν στους στόχους και στις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Συνεργάτες τους και παρουσίασαν όλα τα εφόδια που προσφέρει η Εταιρία, προκειμένου να καταφέρουν να υλοποιήσουν με επιτυχία στους στόχους τους. Πιο συγκεκριμένα, παρουσίασαν νέα εκπαιδευτικά προγράμματα που σκοπός τους είναι η άρτια τεχνική κατάρτιση του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, σύγχρονες μεθόδους επικοινωνίας, οι οποίες είναι αποτέλεσμα του ψηφιακού μετασχηματισμού της Εταιρίας και βοηθούν τους Συνεργάτες να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά και μέσω σύγχρονων καναλιών τα προσφερόμενα προϊόντα, αλλά και ποικιλία κινήτρων και παροχών που βελτιώνουν το εισόδημά τους.

Τα Τηλε-Συνέδρια έκλεισαν με τη δέσμευση πως η Ευρωπαϊκή Πίστη θα συνεχίσει να επενδύει στην επιλογή της να αναπτύσσεται μόνο μέσω των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους Συνεργάτες της, παρέχοντάς τους σύγχρονα προγράμματα, συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση, ισχυροποιώντας τη θέση της ως ηγέτιδα δύναμη στον Ασφαλιστικό Κλάδο.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok