Με τρεις υποψηφίους συμμετέχει ο ΣΠΑΤΕ στις εκλογές της ΠΟΑΔ

Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 15:03
Με τρεις υποψηφίους συμμετέχει ο ΣΠΑΤΕ στις εκλογές της ΠΟΑΔ

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 διενεργήθηκαν οι Εκλογές του ΣΠΑΤΕ, όπου αναδείχθηκαν πέντε (5) Αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία. Τέσσερις (4) εξ αυτών οι κ.κ. Δημητριάδη Μαρία, Μεταξά Ελευθερία, Νίκος Ζόμπολας και Γιώργος Χατζηγεωργάκης, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. θέτουν υποψηφιότητα στις Εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΟΑΔ, οι οποίες θα λάβουν χώρα το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 στον Βόλο.

Πιο συγκεκριμένα: Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Δ. οι: - Δημητριάδη – Βιλτανιώτη Μαρία - Μεταξά Ελευθερία - Νίκος Ζόμπολας

Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Π.Ο.Α.Δ. οι: - Γιώργος Χατζηγεωργάκης

Ο ΣΠΑΤΕ εύχεται καλή επιτυχία στους υποψηφίους του, καθώς και σε όλους τους Συναδέλφους που θέτουν υποψηφιότητα στα όργανα της Ομοσπονδίας καλωσορίζοντας ιδιαίτερα τους νέους υποψήφιους.

Η Πρόεδρος του ΣΠΑΤΕ κα Μαρία Δημητριάδη και υποψήφια δηλώνει χαρακτηριστικά: «Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους Συναδέλφους μου, οι Εκλογές της Ομοσπονδίας γίνονται για πρώτη φορά με διευρυμένη συμμετοχή Εκλεκτόρων, των 16 σήμερα εγγεγραμμένων Σωματείων και είναι ιδιαίτερα σημαντικές σε μια περίοδο που ο Κλάδος της Διαμεσολάβησης έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε την εκπροσώπηση Ενωμένη, Δυναμική και Διεκδικητική στην προστασία των συμφερόντων τόσο του Διαμεσολαβητή όσο και του Ασφαλισμένου. Η Ομοσπονδία αποτελεί σήμερα ένα διευρυμένο πόλο που εκπροσωπεί τους Συναδέλφους από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Συγκροτείται από 16 Σωματεία Μέλη στα οποία εκπροσωπούνται από τους Εκλέκτορες, οι Συνάδελφοι μας που δραστηριοποιούνται στις Περιφερειακές Ενότητες Αττικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Νοτίου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδος, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Κρήτης. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια εξαιρετικά πετυχημένη εκλογική διαδικασία και το αποτέλεσμα θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας περιόδου της ΠΟΑΔ με κύρια χαρακτηριστικά την εξωστρέφεια, την συμμετοχή όλων των Εκπροσώπων με την ενεργοποίηση των Επιτροπών και της Ολομέλειας των Προέδρων, την δικτύωση όλων των Σωματείων Μελών καθώς και την περαιτέρω διεύρυνση της Ομοσπονδίας. Κλείνοντας θα ήθελα να ζητήσω από όλους τους Συναδέλφους μου - Εκλέκτορες να συμμετέχουν στις Εκλογές και με την ψήφο τους να οδηγήσουν την Ομοσπονδία στην επόμενη δημιουργική ημέρα».

Δείτε αναλυτικά τους υποψήφιους του ΣΠΑΤΕ στις εκλογές της ΠΟΑΔ

ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

ΝΙΚΟΣ ΖΟΜΠΟΛΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΤΑΞΑ

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok