Με νέα παρουσία στην αγορά ο ΣΕΜΑ - Τρεις δεκαετίες δίνουν σκυτάλη στην νέα εποχή

Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 15:22
Με νέα παρουσία στην αγορά ο ΣΕΜΑ - Τρεις δεκαετίες δίνουν σκυτάλη στην νέα εποχή

Ενόψει της ετήσιας συνάντησης του ΣΕΜΑ που θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, στις 19:00 στον πολυχώρο Gazarte, στον Κεραμεικό, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Μιχάλης Τζωρτζωρής, σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Μετά από τρείς δεκαετίες ανερχόμενης πορείας και διαρκώς πιο αισθητής παρουσίας στην αγορά ιδιωτικής ασφάλισης, την κοινωνία και την επιχειρηματική κοινότητα ο ΣΕΜΑ σήμερα περνά το κατώφλι μιας νέας εποχής. 

Γιορτάζει τα 35 του έτη, τιμά, και θέτει ως ορόσημο την έως σήμερα διαδρομή και την έχει ως παρακαταθήκη για νέους στόχους, νέα επιτεύγματα και πιο δυναμική παρουσία. 

Από τότε που μια ομάδα μεσιτών με ενδιαφέρον όρεξη, και επιμονή επεδίωξε να εδραιώσει, να "επικοινωνήσει", να κάνει γνωστό τον ΣΕΜΑ, φτάσαμε στο σήμερα, όπου πλέον οι Μεσίτες Ασφαλίσεων και ο ΣΕΜΑ έχουν κατακτήσει την αναγνώριση ως επαγγελματίες που ενεργούν με στόχο την επαγγελματική αριστεία. 

Από τη σύστασή του, ο ΣΕΜΑ πορεύτηκε με όραμα να προβάλλει το ιδιαίτερο αυτό επάγγελμα, του Μεσίτη Ασφαλίσεων. Να δημιουργήσει προοπτικές, να ανοίξει διαύλους εξέλιξης εργασιών και να αποδείξει την θεσμική αξία του. Αρωγός στην προσπάθεια η στήριξη των μελών του, που με αρχές την εντιμότητα, την ηθική, τη συνεργασία, αλλά και τη μαχητικότητα, συνετέλεσαν στο να κατακτήσει ο Σύνδεσμος χαμηλές, μεσαίες, και υψηλές «κορυφές».

Απολογιστικά, η διαδρομή έως τώρα χαρακτηρίστηκε από την σταθερή πεποίθηση στην ύψιστη ιδέα της ασφάλισης, αλλά και την αντικειμενική προσέγγιση  ότι οι Μεσίτες αποτελούν τους πλέον εξειδικευμένους Συμβούλους στην παροχή υπηρεσιών Διαχείρισης Κινδύνων. 

Μέσα από αυτές τις "σταθερές" ο ΣΕΜΑ, μετέδωσε και σε άλλους το όραμα και σταδιακά μεγάλωσε, δυνάμωσε, κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό. 

Τα τελευταία χρόνια ακολούθησε την εξέλιξη, προσαρμόστηκε στις νέες απαιτήσεις, εκσυγχρονίστηκε και πλέον με ωριμότητα, επενδύει, στην εξωστρέφεια, στην τεχνολογία, και την ανάδειξη του επαγγέλματος, τις υψηλές προοπτικές του και την αξία που έχει σε καθέναν που εμπιστεύεται έναν Μεσίτη Ασφαλίσεων.

Τώρα, στα 35 έτη ο ΣΕΜΑ επανατοποθετείται στην αγορά. 

Απευθύνεται στην κοινωνία με άμεσο τρόπο, με νέες μεθόδους και επιδιώκει νέες κατακτήσεις. Ανοίγει διάλογο με ένα νέο κοινό και με όλα τα νέα κανάλια επικοινωνίας σε ενεργοποίηση. 

Επικοινωνεί προς κάθε κατεύθυνση ότι οι Μεσίτες Ασφαλίσεων έχουν την μοναδικότητα να εκπροσωπούν «αποκλειστικά» τον ασφαλιζόμενο, και διαμηνύει ότι ο ΣΕΜΑ και τα μέλη του με το έργο τους συντελούν στην δημιουργία ενός ασφαλέστερου και ποιοτικότερου περιβάλλοντος για τον άνθρωπο, την κοινωνία και την οικονομία». 

Videos

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

  • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok