Κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ σε Αθήνα, Αρκαδία και Φλώρινα
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 10:38Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ και των τοπικών φορέων σε Αρκαδία και Φλώρινα, ενόψει της αποεπένδυσης του 40% της λιγνιτικής ισχύος της ΔΕΗ και της προετοιμασίας της προκήρυξης του σχετικού διαγωνισμού.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 23 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΗ που θα αποφασίσει τις διαδικασίες της πώλησης, η ΓΕΝΟΠ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης.
Θέμα της συγκεκριμένης συνεδρίασης θα αποτελέσει η έγκριση των σχεδίων και όρων απόσχισης και των λογιστικών καταστάσεων απόσχισης των μονάδων ΙΙΙ & IV των ΑΗΣ Μεγαλόπολης και Μελίτης σε 2 νέες θυγατρικές της εταιρείες, καθώς και η έγκριση των όρων του διεθνούς διαγωνισμού για την πώλησή τους σε ενδιαφερόμενους αγοραστές.
Αύριο, Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη στάση εργασίας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ από τις 12:00 μέχρι και τις 15:00 για το Λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης (ΑΗΣ – ΛΚΜ) και συγκέντρωση στις 12:30 στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Lemonade Autonomous Car adds support for Tesla FSD V14 Lite -
Eurolife FFH: Δύο σημαντικές διακρίσεις στα Bite Awards 2026 για έργα τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού -
Κικίλιας σε Βελόπουλο: «Να πάρει πίσω όσα είπε για το Λιμενικό και τα τουρκικά αλιευτικά» -
Σε πιλοτική λειτουργία το Athens Move του Δήμου Αθηναίων με τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία -
Στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα η πρώτη Προεδρία του NEFI -
Willis appoints Mike Williams as North America Public Sector and Education Industry Leader